Οικονομία

Λαϊκές αγορές: Αύριο πιστώνεται η ενίσχυση του πρώτου lockdown

Η ενίσχυση του πρώτου lockdown για τους παραγωγούς – πωλητές λαϊκών αγορών θα αρχίσει να πιστώνεται από αύριο.

Οι παραγωγοί – πωλητές των λαϊκών αγορών θα αρχίσουν να λαμβάνουν από αύριο την ενίσχυση του πρώτου lockdown, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Παραγωγών Αγροτικών Προϊόντων Πωλητών Λαϊκών Αγορών.

Μάλιστα, η ανακοίνωση δόθηκε στη δημοσιότητα, ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει ότι υπήρξε διαβεβαίωση από τον υπουργό, ότι τα χρήματα των 500 και 1500 ευρώ που αφορούν την ενίσχυση για τους παραγωγούς των λαϊκών αγορών, από το πρώτο lockdown, θα αρχίσουν να πιστώνονται στους λογαριασμούς των δικαιούχων, από αύριο Παρασκευή 27 Νοεμβρίου έως την Τρίτη 1η Δεκεμβρίου 2020.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Ηράκλειο: 22χρονη ακρωτηριάστηκε από μηχανή του κιμά
Γεννηματά: Υπάρχει η δική μας προοδευτική διέξοδος
Chevron Right