ΕΝΦΙΑ, τέλη κυκλοφορίας, ΦΠΑ πρέπει να πληρωθούν μέσα σε λίγες μέρες, καθώς αφήνουμε πίσω μας το 2020 και μπαίνουμε στη νέα χρονιά.
Πρόκειται για υποχρεώσεις που δεν έχουν πάρει παράταση και πρέπει να πληρωθούν από ανθρώπους που παίρνουν το επίδομα 534 ευρώ και από μικρομεσαίους με κλειστά μαγαζιά.
Οιι φορολογούμενοι θα πρέπει να τα πληρώσουν έως την Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου.
Παράλληλα όσοι πλήττονται από την πανδημία και έχασαν τις 100 και 120 δόσεις έχουν την ευκαιρία να επανενταχθούν στις ρυθμίσεις τους μέχρι το τέλος του μήνα καταβάλλοντας τη δόση Δεκεμβρίου.
Ειδικά για τα τέλη κυκλοφορίας η σχετική προθεσμία έχει παραταθεί έως τις 26 Φεβρουαρίου. Οι ιδιοκτήτες ΙΧ αυτοκινήτων θα πρέπει να έχουν πληρώσει μέχρι τότε τα τέλη κυκλοφορίας ή να «καταθέσουν» ηλεκτρονικά τις πινακίδες κυκλοφορίας των οχημάτων τους.
Σε ό,τι αφορά τον ΕΝΦΙΑ, στις 31 Δεκεμβρίου λήγει η προθεσμία υποβολής της 4ης δόσης του ΕΝΦΙΑ έτους 2020, ενώ μέχρι το τέλος του έτους θα πρέπει να πληρωθεί η έκτη δόση του φετινού λογαριασμού του φόρου εισοδήματος.