Η Κατερίνα Πεφτίτση και η Πόπη Γαλέτσα ήταν οι δύο παίκτριες που αποχώρησαν πρώτες από το φετινό GNTM, μετά την είσοδο των κοριτσιών στο σπίτι.
Οι 24 υποψήφιες έπρεπε να κάνουν την πρώτη τους κάθετη πασαρέλα και να φωτογραφηθούν αιωρούμενες στα πλάγια ενός κτιρίου. Η Πόπη και η Κατερίνα ωστόσο, ήταν τα μόνα που δεν μπόρεσαν να πραγματοποιήσουν την δοκιμασία.
Μοιραία, η Βίκυ Καγιά τους ανακοίνωσε, ότι πρέπει να αποχωρήσουν και οι δυο από το ριάλιτι μόδας.
Λίγη ώρα μετά το τέλος του επεισοδίου, η Κατερίνα Πεφτίτση είπε στα instastories: «Τελείωσε το επεισόδιο, τελείωσε το GNTM. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους όσους με στηρίζετε. Πραγματικά είμαι πάρα πολύ συγκινημένη για τα μηνύματα που λαμβάνω και για όσα μου λέτε. Αυτό το ταξίδι ήταν πολύ δύσκολο, πολύ μαγικό. Και βλέποντας το επεισόδιο σήμερα, αλήθεια ήταν σαν να το ζούσα. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Το GNTM μπορεί να τελείωσε για μένα, αλλά η αλήθεια είναι πως τώρα ξεκινάνε όλα».
Η Πόπη και η Κατερίνα αποχώρησαν και οι φίλες τους ξέσπασαν σε κλάματα!
Η Κέισι και η Σίλια δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυα τους, αφού ήταν κολλητές με την Πόπη και την Κατερίνα αντίστοιχα.