Media

Αποστολία Ζώη: Δυναμική είσοδος στο J2US στο πλευρό του Στέλιου Δρουμαλιά

Η Αποστολία Ζώη έκανε την είσοδό της με το δεξί στο J2US αναλαμβάνοντας ως coach τον Στέλιο Δρουμαλιά.

Η Αποστολία Ζώη είναι το νέο πρόσωπο στο J2US κι έφερε άλλον αέρα στο stage στο πλευρό του Στέλιου Δρουμαλιά.

Μετά από την αποχώρηση της Άντζελας Δημητρίου, ο Στέλιος έμεινε για ένα μικρό διάστημα εκτός του show. Ενώ επέστρεψε το Σάββατο 6/4 μαζί με τη νέα του coach.

Οι κριτές καλωσόρισαν την Αποστολία Ζώη, η οποία θα συνεχίσει στο J2US από εδώ και πέρα: «Μας έλειψες! Είπες ένα τραγούδι που σου πάει, καλό ξεκίνημα ξανά και θα συμβαίνουν όλο και πιο ωραία τα πράγματα», της είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Ενώ στον Στέλιο Δρουμαλιά είπε αρχικά η Δέσποινα Βανδή: «Ήσουν καλός, βελτιώνεσαι! Λίγο στα ανεβάσματα είχατε μικρή αστάθεια αλλά γενικά πολύ καλά» και η Καίτη Γαρμπή: «Ήσουν καλύτερος από την τελευταία φορά που σε θυμάμαι». Μάλιστα ο Σταμάτης Φασουλής σχολίασε για την ερμηνεία του: «Ήσουν εξαιρετικός! Πολύ καλύτερα από όλες τις φορές που σε έχω δει».

Το νέο ζευγάρι ερμήνευσε το τραγούδι «Όλα καλά» και συγκέντρωσε συνολικά 33 βαθμούς.

Το act της Αποστολίας Ζώη και του Στέλιου Δρουμαλιά:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Γιώργος Αμούτζας: Τυλίχθηκε στις φλόγες το αυτοκίνητο του ηθοποιού στις εγκαταστάσεις του J2US
Survivor 2024 spoiler 7/4: Η ομάδα που κερδίζει την 1η ασυλία - Ποιος είναι ο 1ος για αποχώρηση
Chevron Right