Media

Πρεμιέρα για το ανατρεπτικό «Night Out» στο Mega

Γεμάτο περιπέτειες, extreme καταστάσεις και προσωπικές εξομολογήσεις είναι το νέο τηλεοπτικό «χτύπημα» του Θεοχάρη Ιωαννίδη που έρχεται στο Mega για να μας ξεσηκώσει και να μας βγάλει… έξω.

Η νέα ψυχαγωγική εκπομπή του μεγάλου καναλιού με παρουσιαστή τον ηθοποιό Θεοχάρη Ιωαννίδη κάνει πρεμιέρα την προσεχή Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου και κάθε εβδομάδα θα φέρνει στην οθόνη μας μοναδικούς καλεσμένους που καλούνται στις πιο απίθανες δοκιμασίες.

Στο “Night Out” τα πάντα μπορούν να συμβούν. Όλα ξεκινούν με τον πιο αναπάντεχο τρόπο, με την πρώτη συνάντηση να γίνεται σε ένα ειδικά διαμορφωμένο λεωφορείο. Η συνέχεια επιφυλάσσει πολλές προκλήσεις, από την πιο συνηθισμένη μέχρι την πιο απρόβλεπτη. Η βραδιά ολοκληρώνεται με μία ειλικρινή κουβέντα.

Στο «Night Out», όλα είναι αλλιώς. Σκηνικό, πλατό και αναπαυτικές πολυθρόνες δεν υπάρχουν. Μόνο διάθεση για διασκέδαση χωρίς όρια. Οι καλεσμένοι πηδούν, πετούν, πατούν γκάζι και η διασκέδαση απογειώνεται. 

Μέχρι πού μπορεί να φτάσει κάποιος στο «Night Out»;

Η παραγωγή και η σκηνοθετική επιμέλεια της εκπομπής ανήκουν στον Αντρέα Γεωργίου, στενό συνεργάτη και φίλο του Θεοχάρη Ιωαννίδη εδώ και αρκετά χρόνια.

Σύμβουλος εκπομπής: Βάνα Δημητρίου

Σύμβουλος περιεχομένου – Επιμέλεια καλεσμένων: Μαργαρίτα Δρούτσα

Τη μουσική των τίτλων της εκπομπής έχει γράψει ο Χρήστος Δάντης.

Ο οικοδεσπότης της νέας βραδινής εκπομπής του Mega φιλοξενήθηκε στη μεσημεριανή παρέα του “Τι λες Τώρα”, όπου μίλησε για το ανατρεπτικό “Night Out”, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως η Κατερίνα Καραβάτου είναι και η ίδια μία από τους καλεσμένους που… “πέρασαν δύσκολα”.

Η συνέχεια επί της οθόνης…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Βίντεο του 2021 προαναγγέλλει τα όσα συμβαίνουν σήμερα μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας
Παπανδρέου για Ουκρανία: Να ενταθούν οι προσπάθειες για μείωση των εξοπλισμών σε διεθνές επίπεδο
Chevron Right