Media

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Από ένα σημείο και μετά δεν το ήλεγχα» – ο λόγος που τέλειωσε το «Στην υγειά μας»

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος έκανε ποδαρικό στην πρεμιέρα του «Στούντιο 4» της ΕΡΤ λίγο πριν από το ντεμπούτο στους δέκτες μας της νέας σειράς της ΕΡΤ «Κάνε ότι κοιμάσαι» όπου πρωταγωνιστεί.

Η επιστροφή του Σπύρου Παπαδόπουλου στην ΕΡΤ, με την ιδιότητα του ηθοποιού αυτή την φορά, αναμένεται με αυξημένο ενδιαφέρον από τους θαυμαστές του ηθοποιού. Ένας από τους λόγους είναι η παρατεταμένη απουσία του από την «μυθοπλασία» όλο το διάστημα που παρουσίαζε το «Στην υγειά μας».

Ο γνωστός ηθοποιός επικαλέστηκε λόγους έλλειψης χρόνου για να αιτιολογήσει την μακρόχρονη αποχή του. Τετάρτη με Κυριακή θέατρο και γυρίσματα για το «Στην υγεία μας» δεν άφηναν χρονικά περιθώρια για να πάρει μέρος και σε κάποια σειρά παρά τις προτάσεις που δέχτηκε.

Γι’ αυτό και η πρώτη εμφάνισή του σε τηλεοπτική σειρά μετά από χρόνια θα γίνει την σεζόν που ξεκίνησε με την σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι» που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου στην ΕΡΤ με ένα διπλό επεισόδιο.

Λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα του, ο Σπύρος Παπαδόπουλος ξέκλεψε λίγο χρόνο για να κάνει ποδαρικό στο «Στούντιο 4», το καθημερινό ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της ΕΡΤ με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Φυσικά, το πρώτο θέμα στην «ατζέντα» του παρουσιαστών ήταν το τέλος του θρυλικού «Στην υγειά μας», της μουσικής εκπομπής του Σπύρου Παπαδόπουλου που ξεκίνησε από την ΕΡΤ πριν καταλήξει στον Σκάι.

«Είχα ξεκαθαρίσει και στους συνεργάτες μου και παντού ότι κάνω μια εκπομπή για το ελληνικό τραγούδι, το λίγο πριν και λίγο μετά από μένα. Δεν είναι μια μουσικολογική εκπομπή, τι συμβαίνει το 2000. Δεν με αφορά, είναι άλλο. Εγώ θέλω να θυμίζω το ελληνικό τραγούδι, να μαθαίνουν τα νέα παιδιά ποιος ήταν ο Καλδάρας, ποιος ήταν ο Λουκιανός κ.λπ. Υπάρχουν παιδιά που δεν ξέρουν. Είπα σε μια κοπέλα 22 χρονών μου είπε για το Μάνος Χατζιδάκις και μου είπε “σκηνοθέτης;”.

Κουράστηκα. Ένιωσα μέσα μου ότι έκλεισε ο κύκλος, 17 χρόνια. Από ένα σημείο και μετά δεν το ήλεγχα, είχε ξεφύγει από τα χέρια μου. Έλεγα να σταματήσω και μου έλεγαν “είσαι τρελός και τι θα κάνουμε εμείς;” Και τώρα ακόμα ο κόσμος. Θα χάνουμε τα Σάββατά μας» είπε ο Σπύρος Παπαδόπουλος για το τέλος της εκπομπής που μας συνόδευσε για κάτι λιγότερο από δύο δεκαετίες.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από τη συνέντευξη του Σπύρου Παπαδόπουλου:

Σε αυτό το σημείο η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος θέλησαν να ζητήσουν «συγνώμη» από τον ηθοποιό επεοδή δεν ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της παραγωγής να παραβρεθούν στα γυρίσματα του «Στην υγειά μας».

«Δεν τραγουδάμε, εγώ δεν χορεύω καθόλου. Λέω τώρα θα πάμε, θα είμαστε σε μια γωνία, θα πίνουμε όλη τη μέρα, δε θα κάνουμε τίποτα και θα φύγουμε και ντίρλα μετά από δέκα ώρες γύρισμα» είπε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

«Αυτό ήταν το άγχος του Θανάση. Το δικό μου άγχος ήταν άλλο. Επειδή εγώ χορεύω, το δικό μου άγχος ήταν μην ενθουσιαστώ. Εγώ φοβόμουν μην ενθουσιαστώ» πρόσθεσε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Κλέαρχος Μαρουσάκης: Τι καιρό θα κάνει τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου
Εκτός «γραμμής» και ο Κακλαμάνης: Δεν μπορεί να μην έχω το δικαίωμα να μάθω γιατί παρακολουθούμαι
Chevron Right