Media

MasterChef 2024 8/4 – Γιάννης τέλος για τους μπορντό: «Δε με νοιάζει εγώ είμαι αρχηγός του εαυτού μου»

Ο Γιάννης Κούρτογλου έχασε τη θέση του αρχηγού της μπορντό μπριγάδας του MasterChef 2024, η Χριστίνα του πήρε την κονκάρδα.

Η δεύτερη προσπάθεια καθαίρεσης του Γιάννη Κούρτογλου από τη θέση του αρχηγού της μπορντό μπριγάδας του MasterChef 2024, έφερε την κονκάρδα πίσω στην Χριστίνα.

Η μαγείρισσα είπε από τον εξώστη πως θέλει την αρχηγία πίσω, πριν ξεκινήσει η δοκιμασία για το Mystery Box και ζήτησε από τους συμπαίκτες της να τη στηρίξουν. Έτσι ο Μάριος είπε ότι: «Η ομάδα θέλει μια ανανέωση για να ξαναπάρουμε τα πάνω μας και να φέρνουμε νίκες», με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να ρωτά τους υπόλοιπους: «Πόσοι είναι σύμφωνοι με αυτή την προσέγγιση;».

Τότε μόνο ο Γιάννης Γ. κι ο Σοφοκλής έμειναν δίπλα στον Γιάννη Κούρτογλου και οι υπόλοιποι ψήφισαν την καθαίρεσή του. Ο Γιάννης παρέδωσε την κονκάρδα του και πήρε θέση στον εξώστη. Η Χριστίνα ψηφίστηκε στη συνέχεια από όλους για τη θέση του αρχηγού.

«Δε με νοιάζει εγώ είμαι αρχηγός του εαυτού μου», ήταν τα πρώτα λόγια του Γιάννη Κούρτογλου.

Ο Λευτέρης από τη γκρι μπριγάδα είχε αντίρρηση για την ώρα που έγινε η καθαίρεση του αρχηγού: «Θα μπορούσαν όλα τα παιδιά και η Χριστίνα που έθεσε ότι θέλει την αρχηγία να το κάνουν την ημέρα που είχαμε το συμβούλιο και εφόσον ήθελε να πάει κάτω να μαγειρέψει να μη μαχόταν για την τελευταία ευκαιρία, πριν την αντιγραφή», αλλά η Χριστίνα απάντησε: «Δε νομίζω ότι πρέπει να δώσω λόγο σε κάποιον για το πότε θέλω να βγω αρχηγός. Θέλω να το κάνω τώρα», για την απόφασή της.

Αλλαγή αρχηγού στη μπορντό μπριγάδα του MasterChef 2024:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
ΣΦΕΕ: Εξήντα μεταπτυχιακοί συμμετείχαν στην «Ημέρα Καριέρας»
ΗΠΑ: Σκότωσε δύο μέσα σε δικηγορικό γραφείο στη Νεβάδα και αυτοκτόνησε
Chevron Right