Οι δύο ομάδες του Survivor All Star υποδέχονται σε λίγη ώρα τους νέους παίκτες – προσθήκες στις παραλίες τους. Έτσι οι μεν Μαχητές θα ενδυναμωθούν μετά από τις συνεχείς αποχωρήσεις, ενώ οι Διάσημοι θα αναπληρώσουν το κενό που δημιουργήθηκε μετά από την αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα για παράβαση του κανονισμού του ριάλιτι.
Όπως ξέρουμε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η Ελευθερία Ελευθερίου και η Χριστίνα Κεφαλά μπαίνουν στην κόκκινη ομάδα. Και ο Νικόλας Αγόρου, η Τζο Μαριδάκη και ο Πάνος Κωνσταντινίδης θα ενισχύσουν τη μπλε ομάδα.
Και βέβαια θα υπάρξουν νέες ίντριγκες στις δύο ομάδες, όμως πρώτοι έχουν την τιμητική τους σε αυτό οι Διάσημοι. Γιατί η Ελευθερία Ελευθερίου μπορεί μέχρι τώρα να απαντούσε μονολεκτικά στις κάμερες όταν την ρωτούσαν για τη σχέση της με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και οι αναρτήσεις της στα social να έδειχναν μια αδιάφορη στάση, τώρα όμως θα κάνει ένα δυνατό ξεκαθάρισμα και θα τον βάλει στη θέση του μια κι έξω. Η γνωστή τραγουδίστρια δεν θα αφήσει άλλα ερωτηματικά και αυτό που θα ακολουθήσει ανάμεσά τους θα του κλείσει κάθε πόρτα συνεννόησης.
«Περίμενε ρε Μάριε, μιλάω ρε γα@@@ο. Σκάσε λίγο. Γούσταρες μαζί μου και μετά βρήκες την Καρολίνα και γούσταρες και την Καρολίνα. Είσαι απαράδεκτος. Πραγματικά, είσαι η ντροπή της Κύπρου. Είσαι απαράδεκτος Μάριε, ναι», την ακούμε να του λέει στο τρέιλερ του Survivor All Star. Κι αυτό είναι το μήνυμα που στέλνει προς όλες τις κατευθύνσεις από την πρώτη στιγμή.
Στη μπλε παραλία τώρα, οι νέοι παίκτες φέρνουν την ακριβώς αντίθετη αύρα, τουλάχιστον για σήμερα. Έτσι οι Μαχητές καταφέρνουν να κερδίσουν τον πρώτο αγώνα ασυλίας κι επάθλου φαγητού της εβδομάδας. Οι Διάσημοι έρχονται μετά από αρκετές μέρες στη δύσκολη θέση να χάσουν διπλό αγώνα και πάνε στο συμβούλιο του νησιού για να δώσουν τον πρώτο συμπαίκτη τους στην κάλπη. Κι αυτός είναι για πολλοστή φορά ο Κώστας Παπαδόπουλος.
«Φωτιά» υπόσχεται το σημερινό επεισόδιο του Survivor All Star:
https://www.instagram.com/reel/Co2f_mxpwIe/