«Προσπαθώ να δικαιολογήσω τον Κυριάκο για να τον στηρίξω» είπε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, ο ηθοποιός που υποδύεται τον γνωστό «κλαριντζή» στις «Άγριες Μέλισσες» μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο χθεσινό «The 2Night Show» .
Ο ηθοποιός που αγαπήσαμε μέσα από την τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 αποκάλυψε στον Γρηγόρη ότι «έρχονται δύσκολες ημέρες για τον Μπάμπη και τον Κυριάκο» και περιέγραψε τη σχέση του με τον Γιάννη Βασιλώττο, τον νεαρό ηθοποιό που υποδύεται τον γιο του στη σειρά.
Όπως είπε στον παρουσιαστή ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, ο Κυριάκος άλλαξε σελίδα από την περσινή στην φετινή τηλεοπτική σεζόν. Άφησε τις «ασωτίες» και αποφάσισε να αφιερωθεί στο «στεφάνι» του, την πολύπαθη Ουρανία, και στον γιο του, ο οποίος, όμως, δεν μοιάζει ικανός να αποφύγει τους μπελάδες.
«Εγώ θα έπρεπε να πάω φυλακή» είναι η πιο δύσκολη ατάκα που έχει ξεστομίσει στη σειρά, μιλώντας για τα μπλεξίματα του Μπάμπη με τη χασισοφυτεία, είπε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής στον παρουσιαστή, παρατηρώντας ότι ενστερνίζεται απόλυτα αυτή την άποψη.
Σε αντίθεση με την αντίδραση του Κυριάκου στα επαγγελματικά σχέδια της Ουρανίας, την οποία κατανοεί, στο πλαίσιο της εποχής στην οποία διαδραματίζεται το έργο, αλλά δεν υποστηρίζει.
«Ο Κυριάκος ανήκει σε εκείνη την φουρνιά των ανδρών που ήθελαν να είναι αυτοί που φέρνουν τα λεφτά στο σπίτι» λέει για να δικαιολογήσει την στάση που θα κρατήσει στην πρόταση που δέχεται η Ουρανία να ανοίξει βιοτεχνία. «Η δικαιολογία του θα είναι ότι δεν ξέρει από εμπόριο» εξηγεί και προειδοποιεί: «Έρχονται δύσκολες ημέρες για τον Κυριάκο και τον Μπάμπη» και, κατ’ επέκταση για την Ουρανία.
Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη του Βαγγέλη Αλεξανδρή στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: