Media

Βρισηίδα Ανδριώτου: Η απάντησή της για τον χωρισμό Αντωνά – Σοϊλέδη

Η Βρισηίδα Ανδριώτου έκανε σόλο εμφάνιση, χωρίς τον Σπύρο Μαρτίκα, και απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για τον χωρισμό του Άρη Σοϊλέδη και της Μαρίας Αντωνά μετά από 7 χρόνια σχέσης.

Χωρίς τον Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος είχε βάρδια στο φαρμακείο, εμφανίστηκε τη Δευτέρα η Βρισηίδα Ανδριώτου σε κοσμικό κάλεσμα, όπου παραβρέθηκαν γνωστά πρόσωπα της εγχώριας showbiz. Η influencer που έγινε γνωστή στο πανελλήνιο από τη συμμετοχή της στο «Survivor» απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για τον λόγο που δεν συνοδεύονταν και τα σχέδια της για το Πάσχα.

«Έχουμε κλείσει να πάμε διακοπές το Πάσχα με τον Σπύρο. Το καλοκαίρι συνήθως φεύγει η αδερφή του και μένει ο Σπύρος στο φαρμακείο. Οπότε, έχουμε κανονίσει μόνο για Πάσχα, όπου θα πάμε στην Κάλυμνο με τον μπαμπά του και τη μαμά του» είπε η Βρισηίδα, η οποία δέχτηκε βροχή ερωτημάτων για να σχολιάσει τον χωρισμό της Μαρίας Αντωνά και του Άρη Σοϊλέδη.

«Είναι είδηση ή φήμη; Και για μένα έχει γραφτεί ότι χώρισα, ισχύει; Σε περίπτωση που ισχύει, ουδέν σχόλιο, δεν μιλάω με τα παιδιά, οπότε ποσώς με ενδιαφέρει» ήταν η απάντησή της.

Να θυμίσουμε ότι ο Σπύρος Μαρτίκας είχε σχολιάσει με απολύτως απαξιωτικό τρόπο την εμφάνιση της Μαρίας Αντωνά στο «Survivor 2024» και ότι η σχέση ανάμεσα στα δύο ζευγάρια είναι τεταμένη από την πρώτη στιγμή που διασταυρώθηκαν τα βήματά τους στον Άγιο Δομίνικο.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
«Πονάνε τα μάτια»: Η έκλειψη έφερε προβλήματα στους... ατρόμητους - Έψαχναν λύση στο Google
Live: Μητσοτάκης και Πιερρακάκης παρουσιάζουν την εθνική καμπάνια για τη σχολική βία
Chevron Right