Media

Χρήστος Φερεντίνος: Όλη η αλήθεια για την επόμενη τηλεοπτική στέγη του

Μπορεί ακόμη να αργεί το καλοκαίρι, αλλά οι ζυμώσεις στα κανάλια έχουν ήδη ξεκινήσει. Και τα θρίλερ είναι αρκετά. Ένα από αυτά δείχνει ότι θα είναι και αυτό με πρωταγωνιστή τον Χρήστο Φερεντίνο.

Ο Χρήστος Φερεντίνος είναι ένα από τα πιο hot ονόματα του Alpha με παρουσία πολυδιάστατη και με… ναυαρχίδα το Deal που τα πηγαίνει εξαιρετικά και έχει καθιερωθεί στη συνείδηση των τηλεθεατών. Πολλοί θεωρούν δεδομένη την παραμονή του παρουσιαστή στο κανάλι της Κάντζας, αλλά μήπως θα πρέπει να περιμένουν καλύτερα τις εξελίξεις; Γιατί τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά όσο θέλουν ορισμένοι να τα παρουσιάσουν.

Τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή υπάρχουν δύο δεδομένα. Το πρώτο είναι ότι ο Φερεντίνος και ο Alpha έχουν ξεκινήσει συζητήσεις για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Ακόμη όμως δεν έχει βγει λευκός καπνός, γεγονός που δίνει ελπίδες σε αντίπαλα κανάλια που θα ήθελαν τον παρουσιαστή. Δεύτερο δεδομένο είναι ότι υπάρχει στενό πρέσινγκ από τον ΣΚΑΪ για να αποσπάσει την υπογραφή του Φερεντίνου και να κάνει μία μεταγραφή από το… πάνω ράφι που θα συζητηθεί.

Ας δούμε όμως πώς έχουν τα πράγματα και πού βρίσκονται οι επαφές των εμπλεκόμενων πλευρών.

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει δύο ραντεβού του Φερεντίνου με τον Alpha. Για την ακρίβεια, δύο που έχουν γίνει γνωστά. Αλλά παρουσιάστηκε αδιέξοδο. Προσωρινό ή όχι θα φανεί στο μέλλον. Η αλήθεια είναι ότι λόγω αλλαγής της εταιρίας παραγωγής του Deal υπάρχει απόσταση στα θέλω καναλιού και παρουσιαστή. Ο σταθμός δεν αποκλείει εξαιτίας της αλλαγής να μη βγάλει το τηλεπαιχνίδι τη νέα σεζόν. Αυτό έχει προκαλέσει την αντίδραση του Φερεντίνου, ο οποίος μάλιστα αποκάλυψε ότι έχει κι άλλες τηλεοπτικές προτάσεις.

Και όπου άλλες τηλεοπτικές προτάσεις, εννοούμε το (δυνατό είναι η πραγματικότητα) μπάσιμο του ΣΚΑΪ. Ο σταθμός του Φαλήρου μάλιστα έχει έτοιμη θέση για τον Φερεντίνο, αφού έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα του Μονομάχου. Και ποιος ιδανικότερος παρουσιαστής όταν μάλιστα το είχε κάνει και στο παρελθόν όταν το τηλεπαιχνίδι προβαλλόταν στο STAR;

Η μάχη αναμένεται να κορυφωθεί το επόμενο διάστημα. Γιατί ο Alpha δεν είναι διατεθειμένος να εγκαταλείψει τα όπλα. Μπορεί να ρίξει το τραπέζι και το Super Deal, παρά το υψηλό κόστος του. Και το κανάλι της Κάντζας έχει αποδείξει ότι ξέρει να κρατάει τα στελέχη του, με πιο πρόσφατο παράδειγμα τη Ναταλία Γερμανού. Θα το καταφέρει και τώρα; Ο ΣΚΑΪ πάντως είναι πολύ δυνατός αντίπαλος στην υπόθεση του παρουσιαστή.

Άραγε θα συνεχίσει ο Χρήστος Φερεντίνος και το Deal;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Market Pass: Aίτηση με 4 ΑΦΜ στο gov.gr – Αναλυτικές οδηγίες
Αβρότητες και κατανόηση, αλλά οι διαφορές παραμένουν μεταξύ ΗΠΑ - Τουρκίας
Chevron Right