Media

Ατζούν Ιλίτζαλι – Νίκος Κοκλώνης: Το εξώδικο και η «μάχη» για μια θέση στο πάρκινγκ

Πόλεμος μέχρις εσχάτων ανάμεσα στους δύο παραγωγούς που διεκδικούν και οι δύο την μερίδα του λέοντος της ελληνικής τηλεοπτικής αγοράς.

Ο Ατζούν Ιλίτζαλι και ο Νίκος Κοκλώνης δεν έχουν τις καλύτερες των σχέσεων. Αυτό έγινε φανερό πριν από λίγες ημέρες όταν, μετά από την πρεμιέρα του «J2US», ο παραγωγός του «Survivor» έστειλε εξώδικό στην Barking Well Media, συμφερόντων Κοκλώνη, για την συμμετοχή του Τζέιμς Καφετζή στο show.

Σύμφωνα με το Πρωϊνό το εξώδικο επικαλείται τους όρους του συμβολαίου του Τζέιμς Καφετζή, ότι για διάστημα δηλαδή κάποιων μηνών ο τέως παίκτης του reality είναι στην διάθεση της Ατζούν Μίντια και χρειάζεται η άδειά της για να συμμετέχει σε οποιαδήποτε τηλεοπτική εκπομπή.

Όπως μαρτύρησε στο αέρα του «Πρωινού» ο Γιώργος Λιάγκας, ο «πόλεμος» ανάμεσα στους δύο παραγωγούς συνεχίστηκε στον χώρο στάθμευσης του στούντιο όπου φιλοξενούνται το «The Voice» και το «J2US».

Συνεργάτες του Νίκου Κοκλώνη στάθμευσαν τα οχήματά τους σε θέσεις που μισθώνει η Ατζούν Μίντια, γεγονός που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, είπε ο παρουσιαστής ο οποίος θυμήθηκε παρόμοια περιστατικά που σημειώθηκαν στο παρελθόν και επισήμανε ότι το ειδικό βάρος των παρουσιαστών στα κανάλια φαίνεται από το πόσο κοντά στην είσοδο βρίσκεται η θέση τους.

Δείτε πως σχολίασαν το θέμα στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1:

 

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Θάνατος Μάριου από αδέσποτη σφαίρα: Τον Δεκέμβριο η απόφαση για την αποζημίωση
Τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ για μείωση των ΕΦΚ σε βενζίνη, πετρέλαιο κίνησης και φυσικό αέριο
Chevron Right