Media

Αρχή για τη Ναταλία Γερμανού στο «Καλύτερα δεν γίνεται»: «Δεν φαντάζεστε πόσο τρακ έχω!»

Έκτη σεζόν για το «Καλύτερα δεν γίνεται» και τη Ναταλία Γερμανού στον ALPHA.

Για ακόμα μία σεζόν επέστρεψε, το μεσημέρι του Σαββάτου (23/09), η παρέα του «Καλύτερα δεν γίνεται» στον ALPHA, με οικοδέσποινα τη Ναταλία Γερμανού.

Συγκεκριμένα, στα πρώτα λόγια της για τη φετινή σεζόν, η Ναταλία Γερμανού είπε: «Δεν φαντάζεστε πόσο τρακ έχω, κάθε σεζόν το ίδιο χουνέρι παθαίνω. Πραγματικά! Επίσης, δεν φαντάζεστε πόση χαρά έχω που ξαναβρισκόμαστε και που σας ξαναβρίσκω, που μας ξαναβάζετε στα σπίτια σας. Επιτέλους καλώς σας βρίσκουμε. Επιτέλους, καλώς ήρθατε εδώ που ανήκετε και γυρίσαμε και εμείς εκεί που ανήκουμε. Δηλαδή σε εσάς, στο σπιτικό σας, στις οικογένειες σας, στις παρέες σας. Καλύτερα δε γίνεται, season 6».

Ακόμα, η ίδια συμπλήρωσε: «Τα παιδιά μου, παιδιά! Χειροκροτήστε την ωραιότερη ομάδα της ελληνικής τηλεόρασης. Τον Παναγιώτη, τη Ναταλία, τον Δημήτρη, την Εβελίνα και την αναγκαστική προσθήκη… Γιάννη Κορδόνη. Να ευχαριστήσω πάνω απ’ όλα το κανάλι αυτό που λατρεύω, τον ALPHA μου, που για έκτη σεζόν με φιλοξενεί στην αγκαλιά του. Γιατί αυτό είναι αγκαλιά, δεν είναι κανάλι και θέλω να πω πως αυτό το φανταστικό πλατό το χρωστάμε σε μια πολύ αγαπημένη μου φίλη, μια διακοσμήτρια – σκηνογράφο – καλλιτέχνη, τη Μαίρη Σφυράκη. Χθες το απόγευμα, στις 7, δεν υπήρχε πλατό, σας το λέω ειλικρινά και μπήκε αυτή η νεράιδα και έφτιαξε αυτό το αριστούργημα μέσα σε τρεις ώρες».

Επισημαίνεται ότι σταθερά στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού βρίσκονται η Ναταλία Αργυράκη, ο Δημήτρης Πανόπουλος, η Εβελίνα Νικόλιζα, ο Γιάννης Κορδώνης και o Παναγιώτης Ραφαηλίδης. Αυτή τη σεζόν, o Κωνσταντίνος Αντωνάτος καταθέτει την άποψή του για ό,τι απασχολεί την τηλεόραση και το τηλεοπτικό κοινό. Τέλος, ο Χρήστος Κούτρας κρατάει για ακόμα μία σεζόν το τηλεοπτικό κοινό ενήμερο για όλα τα νέα της ελληνικής και διεθνούς σόου μπιζ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Η πρεμιέρα του Κώστα Τσουρού στο MEGA: «Τώρα ήρθε η ώρα η δική μου»
Το 24ωρο του Στέφανου και της Έφης: Πώς διασχίζουν το «τελευταίο μίλι» οι δύο υποψήφιοι
Chevron Right