Το δεύτερο τηλεοπτικό «διαζύγιο» Λιάγκα – Σκορδά προκάλεσε μεγάλο ντόρο πριν από ενάμισι χρόνο περίπου, στο φινάλε της συνεργασίας τους στο «Πρωινό». Ο Γιώργος Λιάγκας βρίσκονταν ήδη για δεύτερη σεζόν στο πλευρό της πρώην συζύγου του και μητέρας των παιδιών του, μετά από δική της «πρόσκληση».
Τότε είχε γίνει μεγάλος λόγος για τις αιτίες της ασυμφωνίας ανάμεσα στη Φαίη Σκορδά και τον ΑΝΤ1 μετά από πολλά χρόνια αρμονικής συνεργασίας. Το σενάριο που διακινήθηκε ήθελε την Φαίη να διεκδικεί επιπλέον χώρο για το ψυχαγωγικό κομμάτι της εκπομπής και σαφή διαχωρισμό ανάμεσα στα θέματα lifestyle και την «επικαιρότητα».
Σήμερα, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, μιλώντας στο «Mega Καλημέρα», εξήγησε με λεπτομέρειες τι συνέβη και η Φαίη Σκορδά αποφάσισε να φύγει από τον ΑΝΤ1 και να μην συνεργαστεί ποτέ ξανά τηλεοπτικά με τον πρώην σύζυγό της.
Ο δημοσιογράφος υποστήριξε ότι η παρουσιάστρια έλαβε την απόφασή της τον Μάιο, πολύ πριν γίνει γνωστή η είδηση της οριστικής αποχώρησής της από το κανάλι του Αμαρουσίου. Ο λόγος της «ρήξης» ήταν η εισβολή της ειδησεογραφίας στην εκπομπή, με έμφαση το αστυνομικό ρεπορτάζ και δη το θέμα με την Ρούλα Πισπιρίγκου και τον θάνατο των τριών κοριτσιών στην Πάτρα.
Στη διάρκεια μιας τέτοιας συζήτησης, η Φαίη Σκορδά αναζήτησε καταφύγιο στο καμαρίνι της όπου έκανε εμετό. Από κει και μετά η απόφασή της ότι δεν θα συμμετέχει ξανά σε εκπομπή τέτοιου τύπου ήταν αμετάκλητη.
Η Ελεονώρα Μελέτη, επιβεβαίωσε από την πλευρά της το ρεπορτάζ του Στέφανου Κωνσταντινίδη, λέγοντας πως έχει την ίδια πληροφόρηση.
Δείτε το σχετικό βίντεο: