Στο σημερινό επεισόδιο του «Σασμού», η Καλλιόπη επισκέπτεται την Στέλλα στο γραφείο της για να μοιραστεί μαζί της την αγωνία της για τον Αστέρη. Η τελευταία επίσκεψή της στη φυλακή την έχει γεμίσει αγωνία καθώς βλέπει τον γιο της να βυθίζεται στην σιωπή και την απομόνωση.
Η Στέλλα αντιμετωπίζει την μεγαλύτερη γυναίκα με κατανόηση. Της εξηγεί πως, παρά την αρνητική στάση του Αστέρη, είναι σημαντικό να συνεχίσουν να τον επισκέπτονται τόσο η ίδια όσο και ο Μαθιός. Η μοναξιά είναι ο χειρότερος σύμβουλος στη φυλακή και οι κρατούμενοι έχουν απόλυτη ανάγκη την επαφή με τους πιο κοντινούς τους ανθρώπους.
Όμως η Καλλιόπη έχει κάτι ακόμα στον νου της. Πιστεύει ότι η Στέλλα έχει χωρίσει οριστικά με τον Άγγελο και ότι η σχέση της με τον Αστέρη μπορεί να γίνει παραπάνω από επαγγελματική.
Η Στέλλα ωστόσο είναι κατηγορηματική. Η σχέση της με τον Αστέρη είναι σχέση μεταξύ δικηγόρου και του εντολέα του. Ένα τηλεφώνημα από τον Άγγελο υπογραμμίζει τα λόγια της, όμως η Καλλιόπη δεν κάνει πίσω. Προειδοποιεί τη Στέλλα πως ο Άγγελος δεν είναι αυτό που φαίνεται και την συμβουλεύει να έχει τα μάτια της ανοιχτά.
«Κι αλλού επέδειξα εμπιστοσύνη και τελικά δεν την άξιζαν. Έτσι είναι η ζωή. Δεν ξέρεις από που θα σου ‘ρθει» είναι η απάντηση της Στέλλας.
Δείτε σκηνές από την συνάντηση Στέλλας – Καλλιόπης στο σημερινό επεισόδιο του «Σασμού»: