Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, αναφέρεται στο Survivor κι εξηγεί γιατί δεν τον βλέπουμε τώρα στην All Star εκδοχή του παιχνιδιού και μιλάει για την δεύτερη φορά που ταξίδεψε στον Άγιο Δομίνικο μετά τη νίκη του. Παράλληλα αποκαλύπτει στιγμέ από την προσωπική του ζωή και τον ρόλο του στη Γη της Ελιάς που έρχεται σύντομα στις οθόνες μας στα επόμενα επεισόδια. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος άνοιξε μία από τις κάρτες του θεοχάρη Ιωαννίδη που περιλάμβανε δοκιμασία. Κι αυτή αφορούσε μια δοκιμή drifting και stunt driving. Αφού του υπέδειξαν τις τεχνικές οδήγησης των αγωνιστικών αυτοκινήτων μέσα από ένα διαφορετικό σεμινάριο, δε δίστασε να δοκιμάσει και μόνος του να περάσει την πίστα. Ενώ η επόμενη κάρτα που τράβηξε πίσω στο πλατό έγραφε: Ανάκριση. Η πρώτη ερώτηση αφορούσε την πολιτική κι ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποκάλυψε πως του έχει γίνει πρόταση τέσσερις φορές.
Όσο συνεχιζόταν η κουβέντα τους ο Γιώργος Αγγελόπουλος προχώρησε σε εξομολογήσεις. Μίλησε για την απώλεια του πατέρα του, όταν ήταν μόλις 15 ετών καθώς και για τη στήριξη που είχε από τους συντοπίτες του στη Σκιάθο, όπου μεγάλωσε. Ένιωσε μεγάλη ευθύνη απέναντι στην οικογένειά του μετά την απώλεια. Αλλά τον βοήθησαν πολύ και οι δύο θείοι του. Ενώ αναφέρθηκε στην σχέση του με την Δήμητρα Βαμβακούση λέγοντας: «Πριν καιρό αποδέχτηκα το αν είμαι ερωτευμένος. Με την Δήμητρα Βαμβακούση συνεργαζόμαστε, είναι σπουδαία κοπέλα. Τα υπόλοιπα δεν αφορούν κάποιον.Με την Δήμητρα έχουμε γνωριστεί σε ένα πολύ ιδιαίτερο μέρος, γιατί έχουμε κοινό πνευματικό. Με την Δήμητρα δεν έχουμε πει περισσότερα, μας έχουν φτάσει και σε γάμο», αποκάλυψε για τον τρόπο που τα μέσα ενημέρωσης βιάζονται να δουν το επόμενο βήμα ανάμεσά τους.
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος απαντά για τα προσωπικά του:
Σχετικά με το Survivor και τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί για την συμμετοχή του ή όχι στην All Star εκδοχή: «Συζητήσαμε για να συμμετέχω ως παρουσιαστής. Εκεί στο Survivor 3 πήγε να γίνει πράξη. Βλέποντας και την εξέλιξη του παιχνιδιού και ότι μειώνεται ο ενθουσιασμός και ο αυθορμητισμός των παικτών, δεν το έκανα. Ως παίκτης σίγουρα δεν θα πήγαινα, δεν έχω το ίδιο κίνητρο. Είναι ένας κύκλος που θεωρώ ότι έκλεισε για μένα.
Σίγουρα με τιμάει το ενδιαφέρον της παραγωγής κάθε χρόνο, το να θέλει να συμμετέχω ως παίκτης και το ενδιαφέρον του κόσμου αλλά δεν είναι κάτι που είναι για να ξαναγίνει κατά τη δική μου άποψη. Είναι και μια απόφαση συνειδητή να μην ξαναβρεθώ εκεί ως παίκτης. Συζητήσαμε βέβαια με τις παραγωγές κάθε έτους να συμμετέχω κάποια στιγμή ως παρουσιαστής, δεν είχε τύχει. Τότε που το συζητούσαμε μετά από το δεύτερο, εκεί στο τρίτο περίπου που ήταν να γίνει πράξη αυτό, ήταν μια κουβέντα που είχε πραγματοποιηθεί. Βλέποντας και την εξέλιξη του παιχνιδιού, επειδή σίγουρα μειώνεται ο ενθουσιασμός και ο αυθορμητισμός των παικτών, θεωρώ ότι δεν είναι κάτι που θα ήθελα να κάνω», ομολόγησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.Παράλληλα Θεοχάρης Ιωαννίδης τον ρώτησε ποιον βλέπει σαν νικητή του Survivor All Star και η απάντηση που έδωσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν πως δεν το παρακολουθεί για να έχει άποψη και δεν θέλει να αδικήσει κανέναν.
Όσα είπε για το Survivor:
Η απόφασή του να ασχοληθεί με την υποκριτική συνάντησε αρνητικά σχόλια για τις ικανότητές του σε αυτόν τον τομέα.Στον πρώτο του ρόλο στο Τατουάζ πήρε μεγάλο ρίσκο αλλά τελικά τα κατάφερε. Φοβήθηκε μήπως τα πράγματα δεν εξελιχθούν καλά. Η μεγάλη δημοσιότητα δεν αποτέλεσε ιδανικό γι’αυτόν, αλλά ευχαριστεί τον κόσμο για τη στήριξή του όλα αυτά τα χρόνια. Στην τελευταία του αποκάλυψη, όπως είπε σχετικά, σύντομα θα τον δούμε στη Μάνη στη σειρά «Η Γη της Ελιάς», αφού έχει ξεκινήσει τα γυρίσματα.