Media

Ζέτα Μακρυπούλια: Που θα τη δούμε τη νέα τηλεοπτική σεζόν

Ποια κανάλια διεκδικούν τη Ζέτα Μακρυπούλια για τη νέα σεζόν.

Η Ζέτα Μακρυπούλια συνδυάζει δύο σπάνιες «τηλεοπτικές» αρετές. Ανήκει στους βετεράνους των πλατό -έκανε τον ντεμπούτο της πριν από 30 χρόνια σε ηλικία 13 χρονών στο «Ciao ANT1»- όμως παραμένει άφθαρτη. Μετρημένη στα λόγια της -σπάνια δίνει συνεντεύξεις-, αθόρυβη, με εξαιρετικό χιούμορ και ευγένεια, έχει αποφύγει τον σκόπελο της υπερέκθεσης, όπου «βρήκαν» τόσες και τόσοι συνάδελφοί της. Και στο καπάκι το «Rouk Zouk», το τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει εδώ και 6 σεζόν όχι μόνο δεν παρουσιάζει σημάδια κόπωσης, αλλά καταρρίπτει το ένα μετά το άλλο τα ρεκόρ τηλεθέασης.

Της Ζέτας Μακρυπούλια λοιπόν το συμβόλαιο λήγει φέτος, στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν και, απ’ ό,τι έχει γίνει γνωστό, την ηθοποιό και παρουσιάστρια διεκδικούν, εκτός του ΑΝΤ1, που είναι το τηλεοπτικό «σπίτι» της τα τελευταία χρόνια, ο Σκάι και ενδεχομένως και άλλοι. Δεν είναι το μοναδικό τηλεοπτικό πρόσωπο που θα μείνει «ελεύθερο» στο τέλος της σεζόν -η μεταγραφολογία έχει αρχίσει εδώ και αρκετές εβδομάδες και πολλά είναι τα ονόματα που ακούγονται-, είναι όμως το πιο ενδιαφέρον και για τον πρόσθετο λόγο ότι, μιλώντας πρόσφατα στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, η Ζέτα άφησε να εννοηθεί ότι θα ήθελε να επιστρέψει στην τηλεόραση και με την ιδιότητα της ηθοποιού.

Μιλώντας σήμερα στο «Mega Καλημέρα» ο δημοσιογράφος Γιώργος Σκορμπόλας υποστήριξε πως, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η Ζέτα και ο ΑΝΤ1 βρίσκονται πολύ κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας τους. Αν δώσουν τελικά τα χέρια, τότε θα δούμε την Ζέτα να παρουσιάζει ξανά το «Rouk Zouk», ανανεωμένο, και κάτι ακόμα -Θα είναι βραδινό show; Θα είναι τηλεοπτική σειρά;

Να θυμίσουμε πως η Ζέτα Μακρυπούλια έχει να εμφανιστεί σε σειρά από το «Κλειδί του παραδείσου» που έκανε τη σεζόν 2008-2009 στον ΑΝΤ1 με τον Σπύρο Παπαδόπουλο. Από την 1η Μαρτίου η ηθοποιός θα εμφανίζεται στο Εθνικό Θέατρο, στην παράσταση «Μια νύχτα στην Επίδαυρο» του Νίκου Καραθάνου.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Συνελήφθη επιχειρηματίας για εικονικά τιμολόγια ύψους 48 εκατ. ευρώ στον Πειραιά
Ζελένσκι: 24η Φεβρουαρίου 2022, η πιο δύσκολη μέρα στην ιστορία μας - Είμαστε όρθιοι
Chevron Right