Η Μαρία Σολωμού βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «The 2Night Show» για μια αποκαλυπτική συνέντευξη με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε -για τί άλλο;- για το θέμα που δημιουργήθηκε όταν έγινε γνωστό ότι η Κατερίνα Ζαρίφη με την οποία συmπαρουσιάζει τις «Roomies» είχε κορονοϊό.
Η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι έπαθε «εσωτερικό πανικό» όταν το έμαθε, «κυριλέ εσωτερικό πανικό» και ότι, μέχρι να αποδειχθεί ότι ήταν αρνητική στον ιό, ήταν βέβαιη ότι τόσο η ίδια, όσο και η Ντορέττα Παπαδημητρίου είχαν κολλήσει.
«Με το που το έμαθα, άρχισα να σκέφτομαι εάν πήγα στη μαμά μου, αν είχα πάει στον Αλέξανδρο (τον γιο της που ζει με τον πατέρα του), αν είχα κάνει ένα φίτινγκ και είχα έρθει σε επαφή, εκείνη την εβδομάδα, με τον περισσότερο κόσμο που έχω έρθει σε όλη την καραντίνα. Βέβαια, επειδή ήξερα ότι είχα πολλά τέτοια ραντεβού, πήγα παντού με μάσκα οπότε ήμουν σε ένα κομμάτι ήσυχη ότι δεν θα τους έχω κολλήσει».
Δικαιολογώντας τον πανικό της, η Μαρία Σολωμού εξήγησε: «Ανησυχήσαμε γιατί δεν ξέραμε καθόλου. Υπάρχουν άνθρωποι που το πέρασαν όρθιοι στο πόδι με δέκατα και υπάρχουν άλλοι που διασωληνώθηκαν άσχετα από την ηλικία, οπότε υπήρχε η πρώτη αγωνία να την παίρνουμε τηλέφωνο, κάθε τρεις και λίγο, και να την ρωτάμε εάν έχει πυρετό».