Media

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Αν συμβεί κάτι στα προσωπικά μου, θα το πω πρώτα στα παιδιά

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο χθεσινό «The 2night Show» για την ανάγκη της να κρατάει  την προσωπική ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο πλατό του χθεσινού «The 2night Show», η Ντορέττα Παπαδημητρίου μίλησε για την προσωπική ζωή της -ή μάλλον για την «ανυπαρξία» προσωπικής ζωής, τουλάχιστον όσον αφορά στα μίντια. Η παρουσιάστρια, η οποία είναι μητέρα δύο αγοριών 16 και 15 χρόνων περίπου, εξήγησε στον φακό της εκπομπής ότι είναι επιλογή της να κρατάει την ιδιωτική ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όχι μόνο για να προστατεύσει τους γιους της, αλλά και για τον απλό λόγο ότι έτσι είναι ο χαρακτήρας της. «Είμαι κρυψίνους» εξήγησε, τονίζοντας ότι ούτε στους φίλους της δεν τα λέει όλα.

Τα μόνα πρόσωπα που γνωρίζουν με κάθε λεπτομέρεια πλέον αν υπάρχει κάποιος στη ζωή της, φίλος ή «ρομαντικό» ενδιαφέρον, είναι τα παιδιά της στα οποία λέει τα πάντα για να προλάβει το ενδεχόμενο να τα πληροφορηθούν από τρίτους ή από δημοσιεύματα.

Όσο για το αν οι μικροί εγκρίνουν τα πρόσωπα με τα όποια συνδέεται, η Ντορέττα δήλωσε πως δεν έχει ποτέ επιτρέψει να έρθουν κοντά. Αντίθετα, η ίδια γνωρίζει τα κορίτσια τους και επιφυλάσσεται μελλοντικά, αν το φέρουν έτσι τα πράγματα, να είναι όσο το δυνατόν πιο αντικειμενική και δίκαιη απέναντι τους.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της Πέμπτης 19 Νοεμβρίου
Κορονοϊός: Θετικά δύο μωρά 10 και 22 μηνών σε Μυτιλήνη και Σέρρες
Chevron Right