Οι παίκτες του «I’m a celebrity get me out of here» αναχώρησαν σήμερα το πρωί για τον Άγιο Δομίνικο, μέσω Ζυρίχης. Οι παρουσιαστές του show και οι παίκτες βρέθηκαν πριν από τις 6:00 το πρωί στα γκισέ της αίθουσας αναχωρήσεων του Ελευθέριος Βενιζέλος όπου τους περίμεναν τα τηλεοπτικά συνεργεία.
Ο μοναδικός από όλη την αποστολή που απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων ήταν όπως πάντα ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος αναφέρθηκε στις δυσκολίες της συγκεκριμένης παραγωγής και τις «μετατροπές» που έγιναν ειδικά για το ελληνικό κοινό. Έτσι πληροφορηθήκαμε ότι έχουν αφαιρεθεί οι δοκιμασίες που θα μπορούσαν να προκαλέσουν αηδία –«ότι έχει να κάνει με σιχασιά» δεν πάει καλά στην Ελλάδα εξήγησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και ότι υπήρξαν όντως δυσκολίες για να συμπληρωθεί η ομάδα των παικτών.
Γι’ αυτό και η συντριπτική πλειοψηφία των celebrities που συμμετέχουν έχουν προϋπηρεσία σε realities.
Σε ποιες εκπομπές συμμετείχαν οι παίκτες στο παρελθόν:
Χριστίνα Κολέτσα: Nomads, Asian, Dancing with the stars, Fame Story
Αγγελική Ηλιάδη: Φάρμα
Εμιλία Βόντος: My Style Rocks
Σταμάτης Γαρδέλης: Φάρμα Dancing with the stars
Δήμητρα Αλεξανδράκη: My Style Rocks, Survivor
Πάνος Καλίδης: Survivor
Στέλλα Γεωργιάδου: Φάρμα
Τάσος Ξιαρχό: Do you think you can dance
Μπο: Survivor
Δύο μόνο παίκτες δεν έχουν συμμετάσχει ποτέ σε reality. H Ιωάννα Λίλη, η οποία μετά από την διαδρομή της στο modelling, δοκίμασε την τύχη της στην παρουσίαση, και ο παλαίμαχος αστέρας του ποδοσφαίρου Νίκος Βαμβακούλας.
Επίσης, αξίζει να σημειώσουμε ότι οι ρεπόρτερ που είχαν στήσει καρτέρι στο Ελευθέριος Βενιζέλος δεν εντόπισαν ανάμεσα στους συγκεντρωμένους τον Νίκο Βαμβακούλα και την Καλομοίρα.
Κλείνοντας το θέμα στην σημερινή «Super Κατερίνα» η Κατερίνα Καινούργιου έκανε και μια σημαντική αποκάλυψη. «Επειδή γνωστοί μου έκαναν ραντεβού οι αμοιβές είναι πολύ υψηλότερες από αυτές του “Survivor”». Να θυμίσουμε ότι έχουν ακουστεί ποσά της τάξης των 65 χιλιάδων ευρώ για τρεις εβδομάδες.
Δείτε πως σχολίασαν τα γεγονότα στην «Super Κατερίνα»: