Οι δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετώπισε το τελευταίο διάστημα η Ελευθερία Ελευθερίου στο «Survivor 2021» έδωσαν τροφή σε διάφορους οι οποίοι κυκλοφόρησαν την φήμη ότι η τραγουδίστρια έχει ήδη αποχωρήσει από το παιχνίδι και ξεκουράζεται στο σπίτι της αδελφής της, στο χωριό Φρέναρος στην Κύπρο.
Όμως, η αδελφή της τραγουδίστριας, Σκεύη, έχει διαφορετική άποψη. Όπως είπε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την εκπομπή «Ευτυχείτε», η Ελευθερία Ελευθερίου δεν έχει πατήσει το πόδι της στην Κύπρο, πόσο μάλλον στο σπίτι της στο χωριό.
Και, παρά το γεγονός ότι δεν μπορεί να απαντήσει θετικά στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, αφού δεν έχει επικοινωνία με την αδελφή της στο παιχνίδι, η Σκεύη διαβεβαίωσε ότι η Ελευθερία είναι πολύ δυνατός άνθρωπος και δεν θα αποχωρήσει οικειοθελώς από τον Άγιο Δομίνικο.
«Καταλαβαίνω ότι μπορεί να της πέρασε από το μυαλό» είπε η αδελφή της, η οποία εξομολογήθηκε ότι είναι πολύ στενοχωρημένη με τα όσα είδε στην τηλεόραση, όμως, σύμφωνα με την ίδια, οι φήμες περί αποχώρησης δεν ευσταθούν.
Ακούστε τι είπε η αδελφή της Ελευθερίας Ελευθερίου: