Εξαιρετικό το trailer του «I’m a Celebrity Get Me Out of Here» αποκάλυψε τις ταυτότητες δύο από τους παίκτες του reality, του Νίκου Βαμβακούλα και της Ραχήλ Μακρή. Το είχε πει άλλωστε ο Γιώργος Λιανός ότι μόνο δύο παίκτες θα δείξουν τα πρόσωπά τους πριν από την πρεμιέρα του παιχνιδιού -αυτό βέβαια εφόσον δεν περίμεναν η κάμερες την αποστολή του reality στο αεροδρόμιο.
Γυρισμένο σε στυλ περιπέτειας, με τους δύο παρουσιαστές σε κατάσταση ομηρείας για να ομολογήσουν τα ονόματα των παικτών – celebrities το trailer συνδυάζει χιούμορ και αγωνία και, εκτός απροόπτου, θα κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.
Όμως, η πραγματική περιπέτεια είναι αλλού. Οι παίκτες του reality, με δύο εξαιρέσεις, αναχώρησαν την Πέμπτη νωρίς το πρωί για τον Άγιο Δομίνικο μέσω Ζυρίχης. Όμως, μια βλάβη στον κινητήρα του αεροσκάφους που θα τους μετέφερε στο νησιωτικό κράτος της Καραϊβικής, τους καθήλωσε μέχρι και σήμερα, μεσημέρι παρασκευής στην ελβετική πόλη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η νέα ώρα αναχώρησής τους έχει οριστεί για σήμερα αργά το βράδυ. Αυτό σημαίνει ότι τα γυρίσματα έχουν ήδη καθυστερήσει τουλάχιστον κατά ένα εικοσιτετράωρο.
Δείτε το trailer και το σχετικό ρεπορτάζ: