Η Έλενα Μαστραγγελή είναι η σύντροφος του Ανδρέα Μικρούτσικου, ο άνθρωπος που βρίσκεται σταθερά στο πλευρό του όλα τα τελευταία χρόνια, ο φύλακας – άγγελός του σε όλες τις περιπέτειες της υγείας του και όχι μόνο.
Μιλώντας σήμερα στην εκπομπή «Happy Day», η Έλενα Μαστραγγελή περιέγραψε την κατάσταση της υγείας του δημοφιλούς παρουσιαστή με συγκρατημένη αισιοδοξία.
Όπως είπε στην συνεργάτιδα της εκπομπής στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί της, η ίδια δεν μπόρεσε να δει εχθές τον ασθενή. Η αποσωλήνωση που ήταν προγραμματισμένη για την Τρίτη αναβλήθηκε για σήμερα και πλήρη εικόνα για την κατάσταση της υγείας του θα έχουμε το απόγευμα.
«Ανταποκρίθηκε στη θεραπεία. Όμως κανένας γιατρός στις εντατικές δεν μπορεί να είναι πολύ αισιόδοξος. Όλα είναι στον οργανισμό του Ανδρέα τώρα» είπε η Έλενα Μαστραγγελή, η οποία ήταν αυτή που επέμεινε να ζητήσει ιατρική βοήθεια ο παρουσιαστής, όταν ένιωσε άσχημα.
Να θυμίσουμε ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχει αντιμετωπίσει τα τελευταία χρόνια πολλά προβλήματα με την υγεία του και έχει νοσηλευτεί για μεγάλα χρονικά διαστήματα.
Δείτε το σχετικό βίντεο: