Media

Happy Day: Νέα ώρα έναρξης για την Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή θα μας λέει καθημερινά «καλημέρα» από τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου σε νέα ώρα.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μας έδωσε χθες ένα μικρό δείγμα των προετοιμασιών για την πρεμιέρα του «Happy Day» που συνεχίζονται σε εντατικούς ρυθμούς στα γραφεία του Alpha. Η παρουσιάστρια ανάρτησε στιγμιότυπα από τις συναντήσεις της ίδιας και των άλλων συντελεστών της εκπομπής με τον χορογράφο, σκηνοθέτη και καλλιτεχνικό διευθυντή του μπαλέτου της Ε.Λ.Σ. Κωνσταντίνο Ρήγο για τα γυρίσματα του trailer, το οποίο απομένει να δούμε τις επόμενες ώρες.

Και οι προσδοκίες όλων είναι, όπως είναι φυσικό, υψηλές, αφού το «Happy Day» μπαίνει στην ένατη σεζόν προβολής του διατηρώντας αμείωτο όλα αυτά τα χρόνια το ενδιαφέρον του κοινού.

Τι θα δούμε από Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου;
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η παρέα της, ο Δημήτρης Παπανώτας, η Τίνα Μεσσαροπούλου, ο Κώστας Φραγκολιάς, ο Γιώργος Σατσίδης, η Όλγα Λαφαζάνη και ο Λευτέρης Μητσόπουλος, θα μας καλημερίσουν στις 7:45 ακριβώς, αντί για το 8:00 τις περσυνής σεζόν.

Δεν θα είναι η πρώτη χρονιά που η εκπομπή θα κάνει έναρξη στις 7:45. Το ίδιο είχε συμβεί και τη σεζόν 2018-19, όταν ο Alpha θέλησε για άλλη μια φορά να κάνει αλλαγές στον προγραμματισμό του.

Κατά τα άλλα, ο Δήμος Βερύκιος παραμένει ακίνητος στη θέση του να δίνει καθημερινά τον παλμό των πολιτικών και διπλωματικών εξελίξεων, η Μαίρη Παλιαλέξη συνεχίζει στην αρχισυνταξία και ο Κώστας Γρηγοράκης υπογράφει τη σκηνοθεσία.

 

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Το απόλυτο videobombing: Γιος υπουργού διακόπτει συνέντευξη για ένα… παραμορφωμένο καρότο
ΚΙΣΕ: Περιμένουμε τη συγγνώμη του κ. Πλεύρη προς τον εβραϊκό λαό
Chevron Right