Ο Μάρκος μαζί με τον Αντρέα θέτουν σε εφαρμογή το σχέδιο εκδίκησης στη σειρά «Ο Τιμωρός». Ενώ ο Alpha αλλάζει τις ημέρες προβολής της σειράς στο πρόγραμμά του ενισχύοντας και το πρόγραμμα της Τρίτης. Έτσι τα επόμενα επεισόδια του Τιμωρού θα μεταδοθούν την Δευτέρα 21 και την Τρίτη 22/10 στις 21:00.
Στο επεισόδιο της Δευτέρας 21/10 ο Ρασίντ εμφανίζεται σαν φάντασμα στο σπίτι των Κομνηνών. Ο Λεωνίδας κι ο Αλέξης προσπαθούν να καταλάβουν τι ζητά από αυτούς μετά από 20 χρόνια.
Ο Μάρκος απολαμβάνει την αναστάτωση που δημιούργησε, αλλά το παρελθόν του κρύβει ένα διπλό χτύπημα. Την ίδια στιγμή, η Έλλη και ο Αλέξης αναγκάζονται να πουν στον Φίλιππο ένα μέρος της αλήθειας από όσα έγιναν πριν δύο δεκαετίες στο Μαρόκο. Όσα θέλει να αποκαλύψει ο Αλέξης φυσικά.
Θέλοντας να βοηθήσει τον Μάρκο, η Αγγελική βάζει σε εφαρμογή ένα σχέδιο για να ανακαλύψει τι έχει ή Έλλη στο μυαλό της, την ώρα που το επικίνδυνο παιχνίδι της Ναταλίας και του Πέτρου συνεχίζεται, και δεν αργούν να κάνουν το μοιραίο λάθος.
Μία απρόσμενη συνάντηση στο νεκροταφείο θα ταράξει τον Μάρκο και θα ανατρέψει όσα σκέφτεται. Ο Μάρκος και ο Αλέξης, θα έρθουν και πάλι αντιμέτωποι και η επιθυμία του Μάρκου για εκδίκηση μπορεί να τον οδηγήσει σε απρόβλεπτες αντιδράσεις.
Επιπλέον στο επεισόδιο της Τρίτης 22/10, ο Μάρκος παγώνει όταν βλέπει τον Αλέξη πάνω από τον τάφο του. Η επιθυμία να τον τιμωρήσει για όσα του έκανε, μεγαλώνει ακόμα περισσότερο.
Ο Λεωνίδας γεμίζει υποψίες για την κρυφή συνάντηση της Ναταλίας και του Πέτρου. Πότε θα καταλάβει πως πρόκειται για συνωμότες που κρύβουν ένα σατανικό σχέδιο σε βάρος του; Παράλληλα η Αγγελική κάνει μία ειλικρινή κουβέντα με την Έλλη, μέχρι να καταλάβει αν διατηρεί ακόμα συναισθήματα για τον Μάρκο. Βέβαια θα ανακαλύψει και κάτι άλλο πιο μεγάλο…
Ο γάμος της Έλλης και του Αλέξη καταρρέει μπροστά στην ανάμνηση του Μάρκου. Ενώ ο Αντώνης αποφασίζει να λάβει δραστικά μέτρα για να λήξει το πρόβλημα με τον Ρασίντ. Διατάζει να τον απαγάγουν, αλλά όλα θα ανατραπούν στην πορεία. Θα καταφέρει ο Μάρκος να τον σώσει; Ο χρόνος μετρά αντίστροφα και οι Κομνηνοί δεν είναι διατεθειμένοι να σταματήσουν μπροστά σε τίποτα που θα βγάλει στη φόρα τα ένοχα μυστικά τους.