Media

Χρήστος Μάστορας: Που θα δώσει την πρώτη συνέντευξη– ο όρος που έθεσε για τη Μαρινέλλα

Η Νάνσυ Παραδεισανού μετέφερε όλες τις λεπτομέρειες για την συνέντευξη που θα δώσει τις επόμενες ημέρες ο Χρήστος Μάστορας.

Ο Χρήστος Μάστορας είναι με διαφορά ο πιο περιζήτητος καλεσμένος αυτή τη στιγμή στην ελληνική τηλεοπτική πιάτσα. Ο frontman των Μελισσών είναι το πρόσωπο των ημερών. Οι συναυλίες του έσκισαν. Η ερμηνεία του στον ρόλο του Καζαντζίδη στην ταινία του Γιώργου Τσεμπερόπουλου «Υπάρχω» έχει εντυπωσιάσει όσους είδαν αποσπάσματα. Η παρουσία του στο The Voice άφησε την καλύτερη εντύπωση. Και η κατάρρευση της Μαρινέλλας στη σκηνή του Ηρωδείου μετά από την υποτιθέμενη διαφωνία τους που οδήγησε στην αποχώρησή του από το σχήμα ήταν το τελειωτικό «χτύπημα».

Μέχρι στιγμής ο Χρήστος Μάστορας έχει κρατήσει ερμητικά κλειστό το στόμα του για το περιστατικό με τη Μαρινέλλα, αποφεύγοντας να δώσει οποιαδήποτε απάντηση σε εκείνους που τον κατηγορούν για έπαρση και αντιεπαγγελματική συμπεριφορά.

Σήμερα λοιπόν, η Νάνσυ Παραδεισανού ενημέρωσε το κοινό του «Πρωινού Σουσού» ότι ο Χρήστος Μάστορας θα δώσει την πρώτη συνέντευξή του μετά από τα πρόσφατα δραματικά γεγονότα σε ένα εικοσαήμερο στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ. Η συνέντευξη θα έχει διάρκεια μίας ώρας και σε αυτή θα αναφερθεί στη περίφημη συναυλία στο Ηρώδειο και τους λόγους της αποχώρησής του. Όμως, όπως μας πληροφόρησε η δημοσιογράφος, στους όρους του τραγουδιστή για να μιλήσει είναι ότι δεν θα του ζητηθούν διευκρινίσεις.

Φυσικά, θα ακολουθήσουν κι άλλες συνεντεύξεις μικρότερου βεληνεκούς αφού στις 22 Νοεμβρίου ξεκινάει τις εμφανίσεις του με την Ελένη Φουρέιρα και στις 19 Δεκεμβρίου κάνει πρεμιέρα η ταινία για τον Καζαντζίδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Παυλόπουλος: Η Τουρκία περιφρονεί προκλητικώς το Διεθνές και το Ευρωπαϊκό Δίκαιο στην περιοχή μας
Αυτά είναι τα γραφεία που νοίκιασε ο Στέφανος Κασσελάκης στον Ταύρο (φωτογραφίες)
Chevron Right