Media

Survivor 2022 – spoiler: Ποιος αποχωρεί σήμερα Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022

Ο Σπύρος Μαρτίκας, ο Σάββας Κάλφας και η Σταυρούλα Χρυσαείδη είναι οι τρεις υποψήφιοι για αποχώρηση σήμερα στο «Survivor 2022».

Τρεις οι υποψήφιοι για αποχώρηση αυτή την Τετάρτη στο «Survivor 2022», τρία πλήγματα στα πλευρά των Μπλε, οι οποίοι, μετά από τις δύο διαδοχικές ήττες στα αγωνίσματα ασυλίας, βρίσκονται πλέον μπροστά στο φάσμα της ετυμηγορίας του κοινού. Όμως ποιος από τους τρεις θα είναι αυτός που θα αποχωρήσειq

Ο πρώτος υποψήφιος είναι ο Σπύρος Μαρτίκας. Ο φαρμακοποιός έχει τσακωθεί σχεδόν με τους πάντες και σχεδόν κανείς δεν θα στενοχωρηθεί αν λείψει από την καλύβα. Εκτός ίσως από το κοινό που θα χάσει την ίντριγκα και τα πισώπλατα μαχαιρώματα.

Η δεύτερη υποψήφια είναι η Σταυρούλα. Νέα στο παιχνίδι, ήρθε και έφερε μαζί της την καταστροφή. Αιτία, το περίφημο insta story που ανάρτησε πριν από την είσοδό της στο παιχνίδι όπου περνάει την Ασημίνα από ψηλό κόσκινο.

Ο Στάθης αποκάλυψε την ανάρτηση στον Σοϊλέδης και εκείνος στην Ασημίνα με συνέπεια μέρες τώρα η Σταυρούλα να μην κάνει τίποτε άλλο από το να απολογείται. «Θηλυκό Μαρτίκα» την βάφτισε η Βρισηίδα. Θα δικαιωθεί.

Τέλος, ο τρίτος υποψήφιος είναι ο Σάββας. Ο «γάιδαρος» όπως τον αποκάλεσε ο Γιώργος Κατσαούνης, ο οποίος έχει απομακρυνθεί από την παρέα του Σπύρου Μαρτίκα, είναι σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες από τον Άγιο Δομίνικο ο παίκτης που θα δούμε σύντομα να επιστρέφει στην Αθήνα.

Δείτε τα σχετικά βίντεο:

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Ανατροπή με τα self test στα σχολεία
Οι βρετανικές αρχές κατέσχεσαν ιδιωτικό τζετ στο πλαίσιο των κυρώσεων κατά της Ρωσίας
Chevron Right