Media

Γη της ελιάς: Η προειδοποίηση που ανησυχεί τον Αλέξη – Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Καταιγιστικές αναμένονται οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της «Γης της ελιάς» στο MEGA.

Ανησυχία, πόνος, υποψίες και συγκρούσεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA, με τίτλο «Η γη της ελιάς», που θα προβληθούν από την Κυριακή (05/03) μέχρι την Παρασκευή (10/03). Μεταξύ άλλων, ο εισαγγελέας κρούει τον κώδωνα στον Αλέξη για τη συμπεριφορά του και εκείνος θορυβείται.

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Στο επεισόδιο της Κυριακής (05/03), η Χάιδω ενημερώνει τον Λυκούργο για όλα όσα έχουν μεσολαβήσει ανάμεσα στη Μαργαρίτα, τον Αλέξη και την Αθηνά. Ο Λυκούργος, με τη σειρά του, μοιράζεται τον προβληματισμό του με τον Μιχάλη, ο οποίος τον συμβουλεύει να έχει τον νου του, καθώς χωρίς καταγγελία δεν μπορούν κάνουν κάτι. Η Μαργαρίτα με τη Χάιδω αποφασίζουν να κάνουν ένα γλέντι για να αλλάξουν διάθεση. Η οριστική υιοθεσία της Αγγελικής φέρνει ανακούφιση στους Βρεττάκους και γλυκόπικρα συναισθήματα στην Αντιγόνη. Η Άννα μαθαίνει ότι η Ειρήνη βγαίνει με τον Λεωνίδα, σε αντίθεση με τον Δημοσθένη ο οποίος δεν  μπορεί να βρει με ποιον κυκλοφορεί η κόρη του. Ο Στάθης ανακοινώνει στην Ιουλία πως η Ευτυχία και ο Κουράκος είναι ζευγάρι, κι εκείνη νιώθει ανακούφιση. Η Αθηνά περνάει στην αντεπίθεση και προειδοποιεί τον Αλέξη πως, αν ακουμπήσει ξανά εκείνη ή τη Μαργαρίτα, την επόμενη ώρα θα βρεθεί στη φυλακή.

Ακόμα, στο επεισόδιο της Δευτέρας (06/03), η Δήμητρα το σκάει από το σπίτι του Δημοσθένη, αλλά χτυπάει το χέρι της. Ο Κουράκος το μαθαίνει και της απαγορεύει να ξαναμπεί κρυφά στο σπίτι του Καπερνάρου. Νέα στοιχεία έρχονται στο φως και βάζουν πάλι τον Δημοσθένη στο στόχαστρο. Η υιοθεσία της μικρής Αγγελικής φέρνει χαρές στην οικογένεια και ο Ισίδωρος αποφασίσει να ρίξει νερό στο κρασί του και να μονιάσει με την Ιουλία. Ο Λυκούργος, η Χάιδω και η Αθηνά προσπαθούν να φτιάξουν το κέφι της Μαργαρίτας, αλλά εκείνη σκέφτεται διαρκώς τον Αλέξη και την άρνησή του να επισκεφθεί τον ψυχίατρο. Ο Δημοσθένης δυσαρεστείται από τα έσοδα του ελαιώνα και ο Στάθης συνειδητοποιεί ότι το επαγγελματικό του μέλλον είναι αμφίβολο. Η πεσμένη απόδοση της Αλκμήνης έχει οδηγήσει τη Μυρτάλη σε αδιέξοδο, αλλά η Ισμήνη προτείνει να της δώσουν μια ευκαιρία ακόμα. Η Ειρήνη οδηγεί επιπόλαια και χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου.

Στο επεισόδιο της Τρίτης (07/03), το τροχαίο της Ειρήνης αναστατώνει τον Δημοσθένη και την Ασπασία, οι οποίοι τρέχουν στο νοσοκομείο για να δουν τι έχει συμβεί. Δίπλα τους βρίσκονται ο Στάθης και η Αρετή. Η Αντιγόνη συστήνει στη Μαρίνα να ξεκουραστεί και ο Μάνος με τον Ισίδωρο την πιέζουν να μη δουλέψει για λίγο. Οι καβγάδες ανάμεσα στην Αντιγόνη και τον Άρη είναι συνεχείς, παρά τις προσπάθειες της Εύας και του Χρήστου να τους συμφιλιώσουν. Η Μυρτάλη συμβουλεύει τον Αλέξη να σταματήσει να πιέζει τη μάνα του, ειδικά τώρα που ο εισαγγελέας είναι ενήμερος για την αλλόκοτη συμπεριφορά του. Ο Λεωνίδας εμφανίζεται στο νοσοκομείο και ρωτά για την κατάσταση της Ειρήνης, γεγονός που παραξενεύει τον Δημοσθένη και τον βάζει σε υποψίες. Μεγαλύτερη εντύπωση, όμως, προκαλεί η αντίδραση του Φίλιππου, ο οποίος εμφανίζεται στο νοσοκομείο συντετριμμένος.

Επίσης, την Πέμπτη (09/03) μιας και δεν θα προβληθεί επεισόδιο την Τετάρτη (08/03), η Δήμητρα πηγαίνει στο νοσοκομείο για να δει την Ειρήνη και ο επίδεσμος στο χέρι της βάζει σε υποψίες τον Δημοσθένη. Ο Μιχάλης πηγαίνει για φαγητό στην ταβέρνα και βρίσκει μια αφορμή για να προειδοποιήσει τον Αλέξη με τρόπο και να του επιστήσει την προσοχή για τις συνέπειες των πράξεών του. Ο Αλέξης λαμβάνει το μήνυμα και ταράζεται. Στο μεταξύ, ο Άρης και η Αντιγόνη χωρίζουν. Ο Λεωνίδας προσπαθεί να επισκεφθεί την Ειρήνη στο νοσοκομείο, ο Φίλιππος όμως τον διώχνει για να μην τον δει ο Δημοσθένης και προκληθούν εντάσεις. Η Ιουλία θυμάται και εξομολογείται στον Στάθη ένα τραυματικό συμβάν από το παρελθόν, το οποίο εξηγεί τη μεγάλη φοβία της για τις μηχανές. Ένα σχόλιο της Χρυσούλας εξαγριώνει τον Αλέξη κι εκείνος αρπάζει ένα μαχαίρι και την απειλεί. Η Δήμητρα μπαίνει πάλι στο σπίτι τού Δημοσθένη για να ψάξει, αλλά αυτή τη φορά τη βρίσκει μέσα η Ασπασία.

Τέλος, την Παρασκευή (10/03), η Δήμητρα πείθει την Ασπασία να την αφήσει να συνεχίσει την έρευνα στο σπίτι κι εκείνη της προτείνει να μην μπαίνει σαν τον κλέφτη, αλλά να της ανοίγει η ίδια. Η Ισμήνη εντοπίζει ένα ακόμα λάθος της Αλκμήνης στη δουλειά, αλλά αυτή τη φορά η Αλκμήνη αντιδρά με άσχημο τρόπο. Ο Στάθης επιμένει να μάθει όσο περισσότερα μπορεί από το παρελθόν της Ιουλίας, όταν εκείνη ζούσε στην Αθήνα, προκαλώντας την έκρηξή της. Η Μυρτάλη συνειδητοποιεί πως η Μαρίνα και η Δήμητρα έχουν γίνει καλές φίλες και ζηλεύει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Τέμπη: Ραγίζουν καρδιές στο τελευταίο αντίο στην φοιτήτρια ιατρικής – Στρατιωτικό άγημα στη Λάρισα
Τέμπη: Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι
Chevron Right