Media

Πέτρος Λαγούτης για Big Brother: Eίμαι μόνος μου και θα πάρω όλα τα πυρά πάνω μου

Ο Πέτρος Λαγούτης αποκαλύπτει ποιος είναι ο πραγματικός ρόλος του στο Big Brother απέναντι στους παίκτες.

Ο Πέτρος Λαγούτης ξενάγησε τους εκπροσώπους του τύπου στο σπίτι του Big Brother την Τετάρτη 23/4. Ενώ μίλησε για τον δικό του ρόλο στην παρουσίαση και τη σχέση που θα έχει με τους παίκτες του ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Όπως ανέφερε στην παρουσίαση η Άλκηστις Μαραγκουδάκη, για τον ηθοποιό: «Επειδή όλοι ξέραμε ποιο είναι το Big Brother θέλαμε να ξαφνιάσουμε τον κόσμο. Ποια ήταν η συλλογιστική πίσω από την επιλογή του συγκεκριμένου ανθρώπου, του Πέτρου Λαγούτη ως παρουσιαστή.

Είναι ένας απλός άνθρωπος, ένας ηθοποιός που δεν θα παίξει τον ρόλο του ηθοποιού. Αυτό που έχουμε πει με τον Πέτρο είναι ότι θέλουμε να είναι ο εαυτός του. Να μπει και να παίξει σε αυτό το παιχνίδι, σαν να παρακολουθεί και να συμμετέχει σε αυτό.

Σαν ένας απλός τηλεθεατής. Κάτι που σημαίνει ότι και στο live να έχει αντίρρηση σε αυτά που γίνονται, ακόμη και με εμάς, την παραγωγή ή οτιδήποτε, θα το πει. Δεν θα μασήσει να μην τα πει γιατί θα είναι όπως ο τηλεθεατής που θα βλέπει το ριάλιτι από το σπίτι.

Ο Πέτρος ενώ είναι ηθοποιός διαβάζει πολύ κι έχει μπει στο πετσί του Big Brother. Έχει διαβάσει όλους τους παίκτες και συνέχεια, ενώ του δίνουμε στοιχεία, ζητάει να μάθει κι άλλα. Κάποιες φορές στις γραμμές ζωής που έχουμε φτιάξει, θα μπαίνει στο στούντιο για να κάνει σε όλους τους παίκτες που έχουν απασχολήσει το κοινό και τη γραμμή ζωής», δήλωσε.

Τι απαντά ο Πέτρος Λαγούτης για την απόφασή του και την κριτική που δέχεται

Παράλληλα ο Πέτρος Λαγούτης είπε για τη θέση του στην παρουσίαση του Big Brother: «Μπορεί να φαντάζει ότι ένας ηθοποιός είναι πολύ μακριά από αυτό. Μέχρι ένα βαθμό μπορώ να το καταλάβω γιατί το λέτε. Από την άλλη επειδή η δουλειά του ηθοποιού είναι αυτό ακριβώς. Δηλαδή να αποκαλύψει και να ανακαλύψει χαρακτήρες, δεν είναι τελικά τόσο μακριά αυτό.

Η δουλειά μου αυτή είναι τόσα χρόνια. Να διαβάζω ένα πράγμα σε χαρτί, μόνο που τώρα είναι υπαρκτό πρόσωπο. Να καταλαβαίνω ένα ρόλο, να τον αναλύω και να προσπαθώ να τον αποκαλύψω. Οπότε δεν είναι μακριά από αυτό που θα κάνω στο Big Brother.

Όσο γι’ αυτούς που λένε ότι δεν έχω εμπειρία, να σας πω ότι εμείς οι ηθοποιοί έχουμε διδαχθεί τον αυτοσχεδιασμό. Βρισκόμαστε μπροστά σε καταστάσεις στο θέατρο που εσείς δεν τις έχετε πάρει χαμπάρι. Ό,τι και να ακούσω εδώ δεν μου είναι ξένο. Ίσως είναι και πιο εύκολο από το να έχω ένα συνάδελφο απέναντι που ξαφνικά θα ξεχάσει τα λόγια του. Και να είμαστε οι δυο μας πάνω στη σκηνή. Εδώ ό,τι κι αν προκύψει, δεν νομίζω ότι θα με ξαφνιάσει. Και να με ξαφνιάσει, θα το αντιμετωπίσω.

Αλλά δεν είχα φανταστεί πως θα παρουσίαζα το Big Brother. Ακόμη και όταν με πήραν και μου είπαν για μία πρόταση και δεν ήθελαν να μου πουν από το τηλέφωνο, κατάλαβα ότι δεν επρόκειτο για μυθοπλασία. Πήγε το μυαλό μου σε ριάλιτι, όχι στο Big Brother. Μου το ξεφούρνισαν από κοντά», δήλωσε.

Οι γιοι του και οι φίλοι του τον βοήθησαν να αποφασίσει

Ειδικότερα ο Πέτρος Λαγούτης είπε ότι: «Εγώ εκεί που ενθουσιάστηκα ήταν ότι μίλησα και με τους γιους μου. Αλλά και με πολλούς φίλους ηθοποιούς. Κι ενώ περίμενα ότι κάποιοι θα μου έλεγαν πού πάω να μπλέξω… Όλοι, ο καθένας με τον τρόπο του, μου είπαν: «Πέτρο, είσαι 25 χρόνια ηθοποιός, έχεις δείξει ποιος είσαι. Δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Πήγαινε, κάν’ το με τον τρόπο σου και θα σκίσεις». Όταν μου το είπαν και συνάδελφοι, ξεμπλοκαρίστηκα και είπα ότι πάω να το κάνω.

Αυτά που μου είπαν στην πρώτη συνάντηση η Πωλίνα με την Άλκηστη ότι το παιχνίδι παγκοσμίως αλλάζει και βάζουν μέσα ανθρώπους με προσωπικότητα, ανθρώπους με ζωές έπαιξαν πολύ μεγάλο ρόλο. Εδώ και χρόνια με ενδιαφέρει ο κόσμος της παρουσίασης. Δεν είχα στο μυαλό μου ριάλιτι, είχα στο μυαλό μου ένα τηλεπαιχνίδι. Που νομίζω ότι θα μου πηγαίνει πολύ και θα το κάνω καλά. Αλλά είπα οκ, είναι κάτι που μπορεί να μου ανοίξει και άλλες πόρτες μετά που θα μου αρέσουν πολύ», είπε ο Πέτρος Λαγούτης.

Επίσης αποκάλυψε πως ξεμπλόκαρε τελικά και είπε το «ναι» στο Big Brother

Συγκεκριμένα ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε: «Το ριάλιτι είναι πάντα ριάλιτι και ειδικά αυτό το έχουν κακολογήσει. Όσους συμμετείχαν ως παίκτες ή παρουσιαστές δέχθηκαν δριμεία κριτική. Αυτό σίγουρα με επηρέασε. Όμως από τη στιγμή που άνθρωποι του χώρου μου μου είπαν «μη μασάς και κάνε το με τον δικό σου τρόπο», όλα άλλαξαν.

Χθες γυρνούσα από ένα ταξίδι που ήμουν για το Πάσχα. Κάθισαν να φάω σε ένα εστιατόριο σε μία άλλη πόλη την Καρδίτσα. Ο σερβιτόρος εκεί όταν του είπα ότι θα κάνω το Big Brother μου απάντησε: «Άκου, δεν το έχω δει ποτέ. Αν το κάνεις όπως είσαι εσύ, θα το βλέπω». Αυτό μου είπαν οι φίλοι. Αυτό που θέλω να κάνω είναι να δώσω περισσότερη δόση χιούμορ.

Η όποια κριτική ξεκίνησε πριν αρχίσω να το κάνω. Και στη δουλειά που κάνω έχει κριτική, από τη στιγμή που τελειώσεις τη σχολή και μπαίνεις να κάνεις μια δουλειά. Είναι διαφορετικό γιατί είμαι μόνος μου και θα πάρω όλα τα πυρά πάνω μου. Αυτοί οι ρόλοι μας κάνουν πιο σκληρούς», πρόσθεσε. Βέβαια σε περίπτωση που τα beef φουντώσουν ανάμεσα σε κάποιους παίκτες θα είναι από τους πρώτους που θα προσπαθήσουν να κατευνάσουν τα πνεύματα.

Επίσης ο Πέτρος Λαγούτης έκανε λόγο για το μήνυμα που πήρε από την Άννα Μαρία Ψυχαράκη: «Πέτρο, θα σκίσεις. Έχω ένα πολύ καλό προαίσθημα» του είπε η νικήτρια του ριάλιτι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Big Brother Chevron Left
Big Brother spoiler: Αυτοί είναι οι παίκτες και οι νέοι κανόνες - Το ριάλιτι αλλάζει παγκόσμια