Media

Διάφανη Αγάπη spoiler: «Θα καλύψω τον γιο μου για τη δολοφονία που διέπραξε»

Ο Τάκης Βαμβακίδης δίνει spoiler για τα επόμενα επεισόδια της σειράς Διάφανη Αγάπη και τον ρόλο του.
Διάφανη Αγάπη

Οι εξελίξεις τρέχουν στη σειρά Διάφανη Αγάπη στον Alpha. Κι ο Τάκης Βαμβακίδης, στον ρόλο του αδίστακτου επιχειρηματία Ευκλείδη Σαρόγλου κάνει αποκαλύψεις. Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησε για το ρόλο του και όσα θα δουν στη συνέχεια οι τηλεθεατές.

Επίσης θυμάται με αγάπη τον πατέρα του. Μάλιστα αναφέρει πως έχουν μια ιδιαίτερη επικοινωνία. Ενώ όπως λέει μια από τις τελευταίες επιθυμίες του Βασίλη Καρρά ήταν να τραγουδήσει ένα ποντιακό μοιρολόι στην κηδεία του.

Αλλά ποιος είναι ο ο Ευκλείδης Σαρόγλου; «Κακός άνθρωπος και πολύ πλούσιος. Τι λέτε; Δεν έχει καμία σχέση με μένα. Μετά από μια παύση, ένα κενό εσωτερικά ωφέλιμο ήρθε ξαφνικά η πρόταση για την Διάφανη Αγάπη. Ξανασυναντώ μετά από πολλά χρόνια τον Διονύση Παναγιωτάκη. Η συνάντησή μου ήταν συγκινητική καταρχάς. Γιατί ο φίλος μου είναι πια παραγωγός και μετά με την Χαρά Μάτα Γιαννάτου. Είχαμε συνεργαστεί στο παρελθόν σε άλλη τηλεοπτική σειρά, καθώς τον Σπύρο Ρασιδάκη.

Είναι ένας αδίστακτος επιχειρηματίας, όχι όμως δολοφόνος. Δεν έχει βάψει τα χέρια του με αίμα. Είναι μεγάλος και ταλαντούχος απατεώνας. Ο γιος μου θα εμπλακεί σε μονοπάτια σκοτεινά. Έχει περάσει την κακία του στον γιο του και δεν είναι κι ευχαριστημένος κιόλας. Όταν εκείνος βάψει τα χέρια του με αίμα, θα τον καλύψω. Είναι σπάνιο κάθαρμα που ακόμα και σε μένα δεν αρέσει ο τρόπος που συμπεριφέρεται», είπε για το ρόλο του ο Τάκης Βαμβακίδης.

Ο Τάκης Βαμβακίδης για τον ρόλο του στη Διάφανη Αγάπη

Τί θα δείτε στο επόμενο επεισόδιο της σειράς Διάφανη Αγάπη στον Alpha

Ανάμεσα στις νέες εξελίξεις της σειράς ο Τζανέτος ψάχνει την Άννα, ο Στέφανος «προσέχει» την κόρη του και ο Ραγκούσης είναι ένα βήμα πριν την αθώωσή του…

Παράλληλα ο Στέφανος είναι πολύ ανήσυχος. Γιατί ο καιρός περνάει και ακόμα δεν έχει καταλάβει ποιος θα απαγάγει το κοριτσάκι του. Για τους δικαστές, η δίκη για τον θάνατο του Στέφανου έχει ουσιαστικά τελειώσει. Είναι θέμα χρόνου η ανακοίνωσβ για την αθώωση του Ραγκούση.

Αντίθετα, ο Λευτέρης Τζανέτος φτάνει στα ίχνη της Άννας, η οποία συνεχίζει να του ξεφεύγει. Στη διαφυγή της την βοηθάει η Στέλλα.

Ενώ κατά την έρευνα για την εξαφάνιση της δημοσιογράφου Λουκίας Αθανασίου, η Στέλλα και ο Παυλίδης ανακαλύπτουν τι είναι ο «Φοίνικας».

Δείτε το τρέιλερ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Κοσμήματα Chevron Left
Χειροπέδες σε συμμορία που έκλεβε κοσμηματοπωλεία σε Θεσσαλία, Στερεά Ελλάδα και Πελοπόννησο
Ο Τραμπ θα ανακαλέσει το νομικό καθεστώς για 240.000 Ουκρανούς - Οι ΗΠΑ πατάνε γκάζι για τις απελάσεις
Ντόναλντ Τραμπ πρόεδρος ΗΠΑ Λευκός Οίκος Chevron Right