Η Κατερίνα Γκαγκάκη έχει μιλήσει πολλές φορές για τις προκλήσεις που αντιμετώπισε μεγαλώνοντας σε σχέση με την ψυχική υγεία της. Κυρίως για τις διατροφικές διαταραχές που την ταλαιπώρησαν.
Γι’ αυτό και η εξομολόγησή της στην διαδικτυακή εκπομπή «Time 2talk» για θέματα ψυχικής υγείας είναι καθηλωτική. Η γνωστή επικοινωνιολόγος παραδέχτηκε ότι, παρά την επαγγελματική καταξίωση, το αίσθημα της αποτυχίας την καταδιώκει έως σήμερα.
Το «Happy Day» σήμερα πρόβαλε ένα μικρό απόσπασμα της συνέντευξης που αξίζει να δείτε.
«Το να ζητήσω βοήθεια σημαίνει προφανώς ότι απέτυχα. Αυτό το είχε πολύ έντονο ο μπαμπάς μου για να είμαι ειλικρινής. Ότι δεν ζητάμε ποτέ.
Μεταξύ μας τα πάντα, ο ένας από τον άλλον. Από άλλους που είναι έξω από αυτό, ποτέ.
Μόνη μου. Αυτό το “μόνη μου”, που ακούγεται λες κι είσαι δίχρονο, δεν μπορώ να το ξεπεράσω. Θα είναι αποτυχία.
Αποτυχία ότι δεν είχα βρει το επόμενο βήμα και χρειαζόμουν οικονομικά να αισθανθώ ότι είμαι ΟΚ. Γιατί αντίστοιχα δεν είμαι καθόλου διατεθειμένη να αλλάξω τον τρόπο με τον οποίον ζω. Αποτυχία ότι πούλησα το σπίτι, που είναι όλα τόσο τακτοποιημένα, για να τα πάρω εγώ να κάνω το επόμενο βήμα.
Αποτυχία ότι δεν έχω σε κανέναν να δώσω τη σκυτάλη από εδώ και μπρος. Γιατί δεν έκανα δική μου οικογένεια. Αποτυχία ότι χρειάζομαι να εκποιήσω πράγματα» είπε η Κατερίνα Γκαγκάκη, σε μια εξομολογητική συνέντευξη από αυτές που σπάνια βλέπουμε.
Δείτε το σχετικό βίντεο: