Οι «Σέρρες» του Γιώργου Καπουτζίδη επιστρέφουν. Οι συντελεστές της σειράς πήραν τις θέσεις του μπροστά στις κάμερες, μετά από καθυστέρηση πολλών μηνών.
Η Ελένη Ουζουνίδου, η μητέρα της σειράς, βρέθηκε σήμερα καλεσμένη του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά στο «Πρωίαν σε είδον» και επιβεβαίωσε τη σχετική είδηση.
«Σήμερα ξεκινάνε επισήμως τα γυρίσματα. Κάνω τη μητέρα που έχει φύγει απ’ τη ζωή κι εμφανίζεται ως ενέργεια ή τη βλέπουμε σε flashback. Κάναμε τα fitting μας κι είμαστε έτοιμοι να ολοκληρώσουμε κι αυτή την ιστορία» αποκάλυψε η ηθοποιός, η οποία βρίσκεται ταυτόχρονα σε γυρίσματα για την κινηματογραφική μεταφορά του «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή».
Η ίδια ωστόσο θα ξεκινήσει με κάποια καθυστέρηση. «Εγώ ξεκινάω γυρίσματα αργότερα. Τα γυρίσματα είναι ανάλογα με τους χώρους που πηγαίνουμε. Μια εβδομάδα είναι αφιερωμένη στον τάδε χώρο… Εγώ στον χώρο των πρώτων γυρισμάτων δεν συμμετέχω, αργότερα» είπε. Και συμπλήρωσε: «Κάναμε την ανάγνωση των επτά πρώτων επεισοδίων – δέκα είναι τα επεισόδια στο σύνολο».
Με τον Γιώργο Ζυγούρη, τον ηθοποιό που αντικαθιστά τον Πάνο Νάτση, η ηθοποιός έχει συνεργαστεί στο «Παρουσιάστε» του Γιάννη Μπέζου, «Τον ρόλο του Οδυσσέα τον κάνει ο Γιώργος Ζυγούρης με τον οποίο έχουμε συνεργαστεί στο “Παρουσιάστε”, ένα υπέροχο παιδί και πολύ καλός ηθοποιός» ήταν η ετυμηγορία της Ελένης Ουζουνίδου για τον συνάδελφό της, τον άνθρωπο – κλειδί για να ολοκληρωθεί η «περιπέτεια» των «Σερρών».
«Νιώθουμε όλοι την ανάγκη να ολοκληρώσουμε αυτή την ιστορία, να δει ο κόσμος το πως η αγάπη μπορεί να υπάρχει. Και μετά την εμπειρία του πρώτου, ήρθανε σε μένα και σε όλους τους ηθοποιούς, έρχονται άνθρωποι καταπάνω μας που δεν τους γνωρίζουμε και μας αγκαλιάζουν και μας λένε σας ευχαριστούμε πάρα πολύ, μας βοηθήσατε να κατανοήσουμε τα παιδιά μας» εξομολογήθηκε.
Δείτε το σχετικό βίντεο: