Media

Ναταλία Γερμανού: Η τελευταία επιθυμία της πριν αφήσει την τηλεόραση

Η στιχουργός, παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός μίλησε στο «Πρωινό» του ANT1 για την εκπομπή που θα ήθελε να παρουσιάσει, το «μυστήριο» με το κατέβασμα των εκπομπών της Ελένης Μενεγάκη από το σάιτ του Alpha τη συμμαθήτριά της Έλενα Μπάση.

Έξω από τον ραδιοφωνικό σταθμό όπου εργάζεται βρήκε την Ναταλία Γερμανού ο Σπύρος Ραφαήλ Κεραμίδας για να της ζητήσει να σχολιάσει τα τηλεοπτικά πεπραγμένα του τελευταίου καιρού.

Έτσι λοιπόν μάθαμε ότι η Ναταλία Γερμανού δεν σκοπεύει να παραμείνει για πολύ καιρό ακόμα στην τηλεόραση. Ο στόχος είναι, όταν νιώσει οικονομικά ασφαλής, να εγκαταλείψει τη μικρή οθόνη για να συνεχίσει την καριέρα της αποκλειστικά στο ραδιόφωνο και στο γράψιμο. Όμως, πριν πετάξει από πάνω της τα μικρόφωνα, η παρουσιάστρια ονειρεύεται να παρουσιάσει ένα αυθεντικό Late Night Show, ζωντανό, και… όποιον πάρει ο Χάρος, όπως το έθεσε. Και όχι, δεν σκοπεύει να ασχοληθεί ξανά με την παρουσίαση ριάλιτι, αφού, όπως ισχυρίζεται η ίδια, δοκιμάστηκε στο είδος και διαπίστωσε ότι δεν τραβάει. «Αν δεν είχε μπει ο Ανδρέας Μικρούτσικος, δεν θα είχε πάει καλά» είπε αναφερόμενη στο «Fame Story» που παρουσίασε στον ΑΝΤ1 πριν από κάποια χρόνια.

Όσο για την πολύκροτη υπόθεση με την ηλικία της και την «συμμαθήτρια» Έλενα Μπάση, η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε αποκλειστικά στον φακό του «Πρωινού» ότι ετοιμάζει reunion για το σαββατοκύριακο με προσκεκλημένους όλους τους «συμμαθητές» της και, φυσικά, την τραγουδίστρια.

Τέλος, αναφορικά με την εξαφάνιση της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη από το σάιτ του Alpha, η παρουσιάστρια εξήγησε ότι προτιμάει να μιλάει για πράγματα που γνωρίζει και εξέφρασε την άποψη ότι το κατέβασμα των εκπομπών έγινε για λόγους οικονομίας χώρου.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Δίκη Χρυσής Αυγής: Αμετακίνητη η εισαγγελέας - Αναστολή στους καταδικασθέντες
Μάχη Τσίπρα για πρώτη κατοικία: Ούτε ρύθμιση οφειλών, ούτε δεύτερη ευκαιρία
Chevron Right