Media

J2US: Τρύφωνας Σαμαράς αντί της Πηγής Δεβετζή που βρέθηκε θετική στον κορονοϊό

Μετά από την αποκάλυψη ότι η Πηγή Δεβετζή βρέθηκε θετική στον κορονοϊό και δεν θα μπορέσει να είναι στην πρεμιέρα του J2US, η Κατερίνα Καινούργιου πήρε τα πράγματα στα χέρια της.

Σόκαρε η ανακοίνωση της Ολυμπιονίκη του τριπλούν Πηγής Δεβετζή ότι διαγνώστηκε με κορονοϊό μετά από τεστ που έκανε με δική της πρωτοβουλία λόγω του πυρετού που παρουσίασε. Ευτυχώς, η πρωταθλήτρια δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα και, με τις ευχές όλων, θα είναι έτοιμη να αναλάβει όλα τα καθήκοντά της σε δύο εβδομάδες.

Όμως, η πρεμιέρα του J2US δεν μπορεί να αναβληθεί και έτσι η παραγωγή, ο Νίκος Κοκλώνης δηλαδή, αναζητεί αντικαταστάτη της Πηγής Δεβετζή για το πρώτο διάστημα του show, μέχρι η αθλήτρια να αναρρώσει και να πάρει το Ο.Κ. από τους γιατρούς από τα γυρίσματα.

Τα ονόματα που  ακούστηκαν για την αντικατάστασή της είναι πολλά,  όμως η Κατερίνα Καινούργιου είχε μια διαφορετική ιδέα, την οποία έβαλε σε εφαρμογή από την εκπομπή της «Ευτυχείτε».

Ζήτησε on air από τον Τρύφωνα Σαμαρά να πάρει τη θέση της Πηγής για λίγες ημέρες στο show το οποίο γνωρίζει καλά αφού συμμετείχε και ο ίδιος πέρυσι.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς ζήτησε λίγο χρόνο για να το σκεφτεί όμως, μετά από την πίεση που του άσκησε η παρουσιάστρια, κατέθεσε τα όπλα και συμφώνησε.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
ΣΥΡΙΖΑ: Με εντολή Σαμαρά είχε παγώσει ο αντιρατσιστικός νόμος
Πότε θα σαρώσει η κακοκαιρία Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Chevron Right