Media

Ανδρέας Μικρούτσικος: Το συγκινητικό μήνυμα για την Ειρήνη Ιγγλέση

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος «αποχαιρέτησε» με ένα συγκινητικό μήνυμα την πρώτη σύζυγο του αδελφού του, Ειρήνη Ιγγλέση.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, έστειλε το δικό του «αντίο» στην Ειρήνη Ιγγλέση, η οποία «έφυγε» στα 76 της χρόνια ύστερα από σοβαρά προβλήματα με την υγεία της.

Ο γνωστός παρουσιαστής λοιπόν, θέλησε να εκφραστεί δημόσια για την πρώτη σύζυγο του Θάνου Μικρούτσικου ραγίζοντας καρδιές με το αντίο του.

Ο ίδιος έγραψε το εξής:

«Ειρηνουλα μου.Σε γνωρισα στο ΚΘΒΕ στη παρασταση του Γ.Μιχαηλιδη,Φουεντε Οβεχουνα,που εγραψε τη μουσικη ο Θανος και τραγουδουσε ζωντανα στην παρασταση η Μαιρη.Ειχες αποχωρησει απο το θεατρο του Κουν για να διαχειριστεις το πενθος σου για το χαμο της αδελφης σου Σεσιλ.Σε γνωρισα μετα σαν εξοχη γυναικα του Θανου σαν μοναδικη μητερα των παιδιων σας Σεσιλ και Κωνσταντινα σαν μουσα των ταινιων του Π.Βουλγαρη.Ειρηνη μου αγαπηθηκαμε σαν αδερφια οποτε κανε μου μια τελευταια χαρη.Μαζεψε τον Γιωργο την Μαιρη και τον Θανο και στηστε την μπαλαντα του ξεσηκωμου σκηνη απο το Φουεντε Οβεχουνα στο θεατρο ο Παραδεισος».

https://www.facebook.com/makis.kamakis.96/posts/2733785380196352

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Liberation για Τουρκία: «Είμαστε όλοι Έλληνες Ευρωπαίοι»
Ο Σταύρος Ξαρχάκος στο Ηρώδειο στις 8 Σεπτεμβρίου
Chevron Right