Το πιο «καυτό» θέμα των ημερών, η εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, της παρουσιάστριας από την Κρήτη στην οποία ο ΣΚΑΪ επενδύει για να «απογειώσει» την μεσημεριανή ζώνη, απασχόλησε και τους παρουσιαστές του «Καλοκαίρι #not» στο OΡΕΝ.
Τί μάθαμε από το ρεπορτάζ τους; Πρώτον, ότι η ανακοίνωση της ώρας που θα βγει η εκπομπή καθυστέρησε διότι η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου δεν δέχτηκε το καθημερινό της ημίωρο να γίνει ένθετο στη νέα εκπομπή. Για να βρεθεί χρόνος λοιπόν στο «φορτωμένο» πρωινο-μεσημεριανό πρόγραμμα περικόπηκαν οι «Αταίριαστοι» κατά τριάντα λεπτά.
Και δεύτερον, ότι την παρουσιάστρια θα πλαισιώνουν ο Μάνος Μαγιάτης, που ήταν επί σειρά ετών στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη, ο Παναγιώτης Χατζηδάκης που έως πέρυσι ήταν μαζί με τη Ναταλία Γερμανού και η Μάρτζυ Λαζάρου που έχει συμμετάσχει σε πολλές εκπομπές.