Η Ιωάννα Μαλέσκου βρίσκεται εκτός τηλεόρασης ήδη ενάμισι χρόνο, από τη λήξη της συνεργασίας της με τον Σκάι. Στο μεταξύ πρόλαβε να παντρευτεί και να αποκτήσει μια κορούλα την οποία δεν αποχωρίζεται σχεδόν ποτέ.
Όμως, όπως έχει πει σε συνεντεύξεις της, το κεφάλαιο τηλεόραση δεν έχει κλείσε γι’ αυτήν. Θέλει να επιστρέψει, με καλύτερους όρους αυτή τη φορά και, ασφαλώς, πιο ώριμη και έμπειρη.
Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι γνωστό ότι όλο το προηγούμενο διάστημα έχει κάνει συναντήσεις με παράγοντες καναλιών. Όμως, είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορούν φήμες για συγκεκριμένο project.
Μιλάμε για το «Big Brother» που φημολογείται ότι θα αναβιώσει στο Open από την Barking Well Media του Νίκου Κοκλώνη. Η σχετική «είδηση» κάνει από χθες Πέμπτη 2 Νοεμβρίου τον γύρο των σάιτ και των εκπομπών και σχολιάστηκε επισταμένως ειδικά από τον Γιώργο Λιάγκα στο «Πρωινό».
Σήμερα λοιπόν ο διευθυντής του Zappit Γιώργος Σκρομπόλας επιβεβαίωσε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη ότι όντως έχουν γίνει επαφές ανάμεσα στην Ιωάννα Μαλέσκου και στελέχη της Barking Well. Η τελευταία μάλιστα ήταν πριν από έναν μήνα κατά την οποία έγινε μια διεξοδική συζήτηση.
Όμως, όπως επισήμανε ο έμπειρος στα τηλεοπτικά δημοσιογράφος, οι συναντήσεις αφορούσαν το ενδεχόμενο αξιοποίησης της Ιωάννας Μαλέσκου γενικά και όχι απαραίτητα το «Big Brother». Κι αυτό διότι το συγκεκριμένο reality για να βγει στον «αέρα» χρειάζεται χρόνο και επιπλέον η «βιωσιμότητα» του θα κριθεί με βάση τα αποτελέσματα που θα φέρουν οι εν εξελίξει παραγωγές της εταιρίας.
Το ρεπορτάζ του Γιώργου Σκρομπόλα στο «Mega καλημέρα»: