Οι τηλεοπτικές μετοχές του Γιώργου Καπουτζίδη έχουν ανέβει στα ύψη το τελευταίο διάστημα. Μετά από χρόνια «χαμηλών πτήσεων», ο ηθοποιός, συγγραφέας και παρουσιαστής απογείωσε την τηλεθέαση του «The Voice» αποδεικνύοντας ότι το χιούμορ του βρίσκει στόχο στο κοινό.
Αυτή τη στιγμή το όνομα του Γιώργου Καπουτζίδη «παίζει» για διάφορα projects σε διαφορετικά κανάλια. Συζητιέται για την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού «The Floor» στον Σκάι, ένα τηλεπαιχνίδι που, σύμφωνα με κάποια σενάρια, θα γυρίζονταν αρχές άνοιξης στην Ολλανδία, για μια εκπομπή περιορισμένου αριθμού επεισοδίων που θα ασχολείται με την συμπερίληψη, πάντα στο κανάλι του Νέου Φαλήρου, για τις «Σέρρες 2» στον ΑΝΤ1 και την Eurovision στην ΕΡΤ.
Στην συνέντευξη που έδωσε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην εκπομπή «Στούντιο 4», ο Γιώργος Καπουτζίδης ξεκαθάρισε: «Μου έχουν φορτώσει και παραπάνω… Δηλαδή το “Floor” δεν θα το κάνω που συζητάνε το “Floor” και το “Floor” -δεν θα το κάνω.
Το “The Voice”, αν θα γίνει του χρόνου, θα το παρουσιάσω. Είμαι πολύ χαρούμενος για την εκπομπή για τα ανάπηρα άτομα. Οι “Σέρρες 2” θα γίνουν, το έχω γράψει, το έχω δώσει, πάει για γύρισμα. Εγώ δεν παίζω στις “Σέρρες 2”, έγραψα απλώς την ιστορία».
Τέλος αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να παρουσιάσει τη Eurovision στην ΕΡΤ.
«Αν μπορεί και η Μαρία Κοζάκου, θα το σκεφτόμουν» ήταν η απάντηση του Γιώργου Καπουτζίδη, ο οποίος δεν έκρυψε ότι στο παρελθόν η σχέση του με τη δημόσια ραδιοτηλεόραση πέρασε κρίση.
Δείτε το σχετικό βίντεο: