Media

Δύο φορές την εβδομάδα πλέον το «Η Ελλάδα ψηφίζει» στον ΣΚΑΪ

Το τηλεπαιχνίδι «Η Ελλάδα ψηφίζει» σημείωσε καθαρή πρωτιά στο γενικό σύνολο του κοινού με μέσο όρο 13,6% στη ζώνη μετάδοσής του.

Με το δεξί άρχισε το νέο τηλεπαιχνίδι του ΣΚΑΪ με τίτλο «Η Ελλάδα ψηφίζει» που παρουσιάζουν ο Χρήστος Κούτρας και ο Γιάννης Ντσούνος και έτσι, όπως έγινε γνωστό την Τρίτη (4/2), συζητείται η προσθήκη και της Κυριακής – πέρα από το Σάββατο – στις ημέρες μετάδοσης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» του OPEN, ο σταθμός του Φαλήρου είναι ευχαριστημένος με τις επιδόσεις των δύο πρώτων επεισοδίων του τηλεπαιχνιδιού «Η Ελλάδα ψηφίζει» στους πίνακες τηλεθέασης. Μάλιστα, το τηλεπαιχνίδι «Η Ελλάδα ψηφίζει» σημείωσε, το περασμένο Σάββατο (1/2), καθαρή πρωτιά στο γενικό σύνολο του κοινού με μέσο όρο 13,6% στη ζώνη μετάδοσής του.

Επομένως, σε περίπτωση που όντως προστεθεί και δεύτερη ημέρα μετάδοσης για το τηλεπαιχνίδι «Η Ελλάδα ψηφίζει», ο Χρήστος Κούτρας και ο Γιάννης Ντσούνος θα εμφανίζονται επτά ημέρες την εβδομάδα στη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Το δίδυμο παρουσιάζει, τις καθημερινές, την πρωινή ενημερωτική εκπομπή με τίτλο «Οι Αταίριαστοι» και πλέον τα Σαββατοκύριακα το τηλεπαιχνίδι «Η Ελλάδα ψηφίζει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Η Κίμπερλι φόρεσε τα διαμάντια της και έρχεται στην Ελλάδα - Εξώφυλλο στο περιοδικό Resident
Γαλλία: Εντοπίστηκε και εξουδετερώθηκε βόμβα 500 κιλών του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου
Chevron Right