Η Κατερίνα Καραβάτου, ο Χρήστος Φερεντίνος και ο Γιάννης Κορδώνης μας δίνουν καθημερινά ραντεβού από 7:00 έως 12:00 από τη συχνότητα του ραδιοφωνικού σταθμού Dromos 89,8 κερδίζοντας το κοινό που αναζητάει μια χαραμάδα χιούμορ και αισιοδοξίας στην αρχή της ημέρας.
Η αναμφισβήτητη χημεία ανάμεσα στην Κατερίνα Καραβάτου και τον Χρήστο Φερεντίνο έχει δώσει λαβή σε φήμες και σχόλια ότι οι δυο τους βρίσκονται σε σχέση, κάτι που η παρουσιάστρια διέψευσε ρητά.
«Δεν υπάρχει καμία τέτοια σχέση οπότε δεν έχω κάτι να κρύψω απλά δεν θέλω να μιλάω για αυτό. Επειδή έχω τα δύο παιδιά μου που δεν είναι τόσο μικρά για να μην διαβάζουν, δεν θέλω να αναφέρομαι στις φήμες για την προσωπική μου ζωή» δήλωσε πριν από μερικούς μήνες και ξεκαθάρισε ότι ο λόγος που προχωράει σε αυτή τη διάψευση είναι για να σταματήσει το κυνηγητό με τις κάμερες έξω από τον ραδιοφωνικό σταθμό που εργάζεται.
Όμως, οι φήμες αναζωπυρώθηκαν μετά από τη διαρροή της είδησης ότι στον ΣΚΑΪ σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο ενός late night show με το ραδιοφωνικό δίδυμο. Δύο είναι οι λόγοι που οδήγησαν εκεί τα στελέχη του σταθμού. Ο πρώτος είναι ότι, μετά από την ολοκλήρωση των διάφορων reality, η βραδινή ζώνη μένει ορφανή από πρόγραμμα. Ο δεύτερος είναι ότι ο ΣΚΑΪ αναζητά τρόπους να κρατήσει στο δυναμικό του τους δύο έμπειρα τηλεοπτικά πρόσωπα, μετά από το φινάλε των προγραμμάτων που παρουσίαζαν.
Για την ώρα οι σχετικές πληροφορίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί. Όμως οι δύο φίλοι και συνεργάτες μαζί με τον Γιάννη Κορδώνη έκαναν για πρώτη φορά κοινή δημόσια εμφάνιση το Σάββατο 25 Ιανουαρίου, σε βραδινό μαγαζί όπου διασκέδασαν μέχρι αργά.
Μια εικόνα από την έξοδό της ανέβασε η Κατερίνα Καραβάτου στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.