Media

Η Φάρμα spoiler: Ποιοι κερδίζουν το πρώτο έπαθλο επικοινωνίας

Μετά από πολλές δοκιμασίες στο 26ο επεισόδιο της Φάρμας του Star και αντίστοιχα έπαθλα, έρχεται και η πρώτη επικοινωνία με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Το επεισόδιο της Δευτέρας 6/11 στη Φάρμα έληξε με ήττα των γαλάζιων και κλήρωση για τον ορισμό του πρώτου μονομάχου για την αποχώρηση της εβδομάδας. Η Έλενα Καραμβάση συνεχίζει να απολαμβάνει για δεύτερη εβδομάδα την αρχηγία και να μένει ασφαλής, παρά τη γκρίνια της υπόλοιπης ομάδας. Το γράμμα της Πηνελόπης της εξασφάλισε λίγη ακόμη ασυλία.

Έτσι αποφάσισε ότι δεν θέλει να κατέβει πάλι γυναίκα στον στίβο της μάχης και γι’ αυτό πρότεινε να γίνει κλήρωση ανάμεσα στα αγόρια της ομάδας. Η τύχη αυτή τη φορά δεν φάνηκε να ευνοεί τον Βάιο Κόκκινο. Τόσο ο ίδιος, όσο και οι περισσότεροι από την ομάδα, δεν φάνηκαν ευχαριστημένοι με τους όρους υπό τους οποίους διεξάχθηκε η κλήρωση.

Το πρωί βρίσκει την πράσινη ομάδα με χαλασμένο ξυπνητήρι, αλλά ο Νίκος Παρλάντζας φροντίζει να ξυπνήσουν όλοι με αυτοσχέδια μέσα. Τα πρωινά ξυπνήματα στη γαλάζια ομάδα τα αναλαμβάνει ο Γιώργος Γιαννακίδης.

Στον στάβλο, ο Βάιος ενημερώνει τη Νάσια Ευαγγελάτου για όσα συνέβησαν στο χθεσινό συμβούλιο, αλλά και για το πως κατέληξε να είναι ο πρώτος μονομάχος.

Ενώ ο επιστάτης, Μάνθος Πισιμίσης, καταφθάνει στη Φάρμα με γεμάτα χέρια και δίνει μια νέα αποστολή στους παίκτες: να φτιάξουν πίκλες! Οι δύο ομάδες φαίνεται να ενθουσιάζονται περισσότερο με τα υλικά, που τους φέρνει, παρά με τις πίκλες.

Στη γαλάζια ομάδα οι εντάσεις δεν σταματούν, αφού ο τρόπος που έχουν μοιράσει τις εργασίες δεν φαίνεται να λειτουργεί. Κάποιοι αναλαμβάνουν περισσότερα, από αυτά που τους αναλογούν. Ο Γιώργος Τσάμης διαφωνεί με τον Αλέξανδρο Τέλλιο αρχικά για το vegan ρόφημα σοκολάτας και στη συνέχεια για το πόσα άτομα πρέπει να είναι στην κουζίνα, κατά τη διαδικασία παρασκευής πίκλας. Η Έλενα κοιμάται, ενώ οι άλλοι κάνουν δουλειές, γεγονός που δεν περνάει ασχολίαστο.

Αργότερα ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ενημερώνει τους παίκτες ότι αυτή τη φορά δεν θα έχουν Δοκιμασία Επάθλου αλλά… Δοκιμασία Επάθλων. «Κορμός ισορροπίας», «Τσεκούρια και στόχος», «Τα πέταλα», «Ο ζυγός», «Κορμοί και Πριόνια», είναι οι ονομασίες των σημερινών δοκιμασιών. Κάθε δοκιμασία, που θα κερδίζουν οι ομάδες, θα τους δίνει και ένα σημαντικό έπαθλο.

Το μεγαλύτερο έπαθλο, όμως, για την ομάδα που θα καταφέρει να πάρει τις περισσότερες νίκες, είναι αυτό της Επικοινωνίας. Και οι δύο ομάδες παλεύουν να το κερδίσουν με νύχια και με δόντια.

Οι γαλάζιοι καταφέρνουν τελικά να κερδίσουν όλα τα έπαθλα, αλλά και την Επικοινωνία με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Το έπαθλο επικοινωνίας στη Φάρμα έφερε δάκρυα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Γάζα: Θρίλερ με 5 Έλληνες εγκλωβισμένους σε μοναστήρι
Επανάσταση στον έλεγχο της ινσουλίνης για τους διαβητικούς - Τι είναι το «τεχνητό πάγκρεας»
Chevron Right