Media

Βασιλιάς Κάρολος: Αποκάλυψε τη σκηνή της Eurovision 2023 μαζί με την Καμίλα

Με βασιλική υπογραφή, του Καρόλου και της Καμίλα, ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision 2023 στο Λίβερπουλ.

Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα επισκέφθηκαν, την Τετάρτη (26/04),την εγκατάσταση όπου θα γίνει ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision 2023 στο Λίβερπουλ από τις 9 έως τις 13 Μαΐου και αποκάλυψαν τη σκηνή του φετινού σόου. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την EBU, το βασιλικό ζεύγος ξεναγήθηκε, συνοδευόμενο από τον γενικό διευθυντή του BBC, στην «M&S Bank Arena» και συναντήθηκαν με τους εργαζόμενους και τη δημιουργική ομάδα, που ετοιμάζουν τον χώρο ώστε να φιλοξενηθεί το μεγαλύτερο ζωντανό μουσικό γεγονός στον κόσμο. Στη συνέχεια, οι δυο τους κλήθηκαν να φωτίσουν και να αποκαλύψουν τη σκηνή της Eurovision 2023 μαζί με τον σκηνογράφο, καθώς και τους διευθυντές ήχου και φωτισμού.

Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα συνομίλησαν, επίσης, με κάποιους από τους οικοδεσπότες του διαγωνισμού, μεταξύ των οποίων ήταν η Ουκρανή τραγουδίστρια Julia Sanina, η βραβευμένη με Emmy ηθοποιός Hannah Waddingham και οι σχολιαστές του BBC Radio 2, Rylan και Scott Mills.

Τέλος, το βασιλικό ζεύγος συναντήθηκαν τόσο με τη Mae Muller, την εκπρόσωπο του Ηνωμένου Βασιλείου στη Eurovision 2023, όσο και με τον μουσικό διευθυντή του φετινού σόου, Κότζο Σάμουελ.

Πώς είναι η σκηνή της Eurovision 2023

Σχεδιασμένη από τον Julio Himede, η εντυπωσιακή σκηνή δημιουργήθηκε με βάση τις αρχές της «συντροφικότητας, της γιορτής και της κοινότητας». Πάντως, σε περισσότερα από 450 τετραγωνικά μέτρα σκηνής, υπάρχουν 220 τετραγωνικά μέτρα ανεξάρτητα κινούμενων και περιστρεφόμενων οθονών, καθώς και πάνω από 700 πλακίδια προβολής βίντεο ενσωματωμένα στο δάπεδο και περισσότερα από 1.500 μέτρα με φώτα LED.

https://www.instagram.com/p/CrgCIq8NQ77/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Συνάντηση Τσίπρα - Ντε Γκίντος στο περιθώριο του Φόρουμ των Δελφών
Ο φυλακισμένος «kingmaker» προεξοφλεί την ήττα του Ερντογάν στις τουρκικές εκλογές
Chevron Right