Media

Εκτός εαυτού η Κατερίνα Καινούργιου: Με βαρείς χαρακτηρισμούς κατά της Φαίης Σκορδά

Η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε στην εκπομπή της εναντίον της Φαίης Σκορδά με πρωτοφανείς υπαινιγμούς για «γάμους» και «περίεργες συνεργασίες».

Ο χειρισμός που έγινε τις τελευταίες ημέρες στο θέμα της κόντρας Light – Ανδρέα Μικρούτσικου από τις εκπομπές «Super Κατερίνα» και «Χαμογέλα και πάλι» έγινε αντικείμενο πολλών συζητήσεων στα τηλεοπτικά παράθυρα. Μάλιστα, κάποιοι παρατήρησαν ότι το «Fame Story», η «Super Κατερίνα» και το «Χαμογέλα και πάλι» είναι παραγωγές της ίδιας εταιρίας, της Barking Well του Νίκου Κοκλώνη, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο καυγάς ίσως είναι «στημένος».

Το αποκορύφωμα ήρθε σήμερα όταν η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να απαντήσει στην Ελεονώρα Μελέτη και τους συνεργάτες της, μα πάνω απ’ όλα στη Φαίη Σκορδά, παρότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος την «αθώωσε».

«Αυτή τη στιγμή θίγομαι εγώ και η εκπομπή και οι συνεργάτες μου πάνω. Δεν έχεις καταλάβει τίποτα! Γύρισε και είπε η Φαίη Σκορδά μαζί με τους συνεργάτες της, ότι η εκπομπή και η παρουσιάστρια σε εξευτελίζουν. Η εκπομπή σε εξευτελίζει; Το είπε η Φαίη» είπε σε εξαιρετικά έντονο ύφος, παρά τις αντιρρήσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου ο οποίος ήταν παρών και επέμεινε ότι η Φαίη δεν είπε τίποτα μεμπτό.

Όμως οι αντιρρήσεις του δεν στάθηκαν ικανές να ανακόψουν τη φόρα της Κατερίνα Καινούργιου που σε έξαλλη κατάσταση φώναζε: «Κόψτε μόνο Σκορδά. Δεν πειράζει. Πρόμο τους κάνουμε, 5% κάνουνε, θα τους το ανεβάσουμε λίγο σήμερα.

Ενοχλεί κάποιες τηλεοπτικές εκπομπές όταν βλέπουν ανθρώπους να συνεργάζονται χρόνια. Ενοχλεί κάποιες εκπομπές όταν εγώ και η ομάδα μου έχουμε ξεκινήσει από το μηδέν, χωρίς τις πλάτες κανενός κι έχουμε φτάσει να κάνουμε επιτυχία με σκληρή δουλειά. Χωρίς κανέναν γάμο, χωρίς καμία συνεργασία περίεργη, χωρίς κανέναν εξευτελισμό. Παίξτε αυτό που λέει η Σκορδά, δεν πειράζει, θα κάνει μια μονάδα παραπάνω σήμερα», είπε η παρουσιάστρια πριν περάσει σε break.

Και επιστρέφοντας συνέχισε: «Συγγνώμη που με είδατε λίγο έτσι τσιτωμένη, δεν υπήρχε λόγος. Εγώ είμαι ο εαυτός μου, και συγγνώμη θα ζητήσω και θα κλάψω και θα βγάλω και έντασή μου. Απλά επειδή έχω δουλέψει πάρα πολύ σκληρά, δεν δέχομαι τέτοιες κατηγορίες για μένα και τους συνεργάτες μου.

Επειδή υπάρχουν άνθρωποι σε αυτή τη δουλειά που ξεκίνησαν από το μηδέν, ρεπόρτερ στο δρόμο, να τους ειρωνεύονται και να λένε “έλα μωρέ που θα μας περάσει η Καινούργιου”… Επειδή στη ζωή τους ήρθαν πιο εύκολα κάποια πράγματα καλώς ή κακώς, έχω μάθει στη ζωή μου να σέβομαι. Όλο αυτό που χτυπάνε μια εκπομπή που πάει καλά και μια παρουσιάστρια που τους ενοχλεί γιατί υπάρχει, δεν μπορώ να το καταλάβω.

Είναι τιμή μου που έχω τον Ανδρέα Μικρούτσικο μαζί μου και την έμπρακτη αγάπη μου και το σεβασμό μου του τα δείχνω καθημερινά, κι εγώ και οι συνεργάτες μου. Αλλιώς δεν θα ήταν εδώ».

Δεν θα επιτρέψω ποτέ ξανά σε καμία εκπομπή και καμία παρουσιάστρια να σηκώσει το δάχτυλο και να πει σε μένα ότι δεν σέβομαι τους συνεργάτες μου. Εμένα, που οι συνεργάτες μου είναι ίδιοι, δεν τους αλλάζω κάθε χρόνο για να σώσω τον ποπό μου. Πραγματικά, να βγει ένας να πει αν έχω φερθεί άσχημα σε συνεργάτη μου. Όντως ο κόσμος επιλέγει ποιον θα δει και ποιον όχι.

Και κάτι τελευταίο. Αν ποτέ στη δικιά μας εκπομπή ή σε εμένα, είχε έρθει καλεσμένος ο κ. Γαρδέλης και είχε εξισώσει την ομοφυλοφιλία με την κτηνοβασία, δεν θα έβγαινα μετά από break και θα συνέχιζα να έχω τον ίδιο καλεσμένο. Το έχω αποδείξει σε δικηγόρους, σε Μπέους κι αυτά… Το τηλέφωνο κλείνει και ο καλεσμένος φεύγει. Γιατί για μένα αυτό είναι σεβασμός».

Δείτε αποσπάσματα από τη σημερινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Ρουσόπουλος για Σημίτη: Δεν παίρνω πίσω το «Αρχιερέας της διαπλοκής»
#κατι_που_δεν_ξερετε_για_μενα: Η ΕΛ.ΑΣ. προειδοποιεί για τη νέα τάση που επικρατεί στο Χ
Chevron Right