Media

Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος σε απόγνωση και η Κύρα λίγο πριν τον θάνατο στα επόμενα επεισόδια

Η σειρά «Μαύρο Ρόδο» με δραματικές εξελίξεις στα νέα συγκλονιστικά επεισόδια από τη Δευτέρα 1 έως την Πέμπτη 4 Μαΐου στις 22:50 στο Mega.

Η άρνηση της Ελισάβετ να επικοινωνήσει με τον Πέτρο, φέρνει τον νεαρό Καστρινό σε απόγνωση στη σειρά Μαύρο Ρόδο. Ενώ η εβδομάδα θα κλείσει λίγο πριν το νέο τραγικό γεγονός της οικογένειας, τη δολοφονία της Κύρας από τον Βίκο.

Ο Πέτρος θέλει να μιλήσει στην Ελισάβετ για να της εξηγήσει τι συνέβη στο επεισόδιο της Δευτέρας. Η Κασσιανή ακούει την Φιλαρέτη, όσο εκείνη μιλάει με τον Θέμη, και τον ενημερώνει για τη μήνυση που σκοπεύει να κάνει στον Ζαμάνο. Ο Σαράντος κάνει πρόταση γάμου στη Γιάννα και η Αλεξία δίνει στον Βίκο τις πληροφορίες που έφτασαν στον Καστρινό για τον εγκέφαλο που κρύβεται πίσω από τη δολοφονία της Αγγελικής. Η Αυξεντία ζητάει τη βοήθεια της Ελισάβετ για να απομακρύνουν από το μοναστήρι τα οστά του Διακοσάββα. Ο Βίκος χρησιμοποιεί τη Βέτα για να στήσει παγίδα στον Θέμη. Πώς θα αντιδράσει ο Σταυρίνος όταν μάθει για το δαχτυλίδι του Σαράντου;

Παράλληλα η Θεοδότη διηγείται στην Ελισάβετ τη σπαρακτική δική της εμπειρία που την οδήγησε στο μοναστήρι, για να της δείξει πόσο καταστροφικός μπορεί να γίνει ο έρωτας. Ο Σαράντος μαθαίνει ότι η Πολυξένη τού έστελνε τα ανώνυμα μέιλ για τον πατέρα του στο επεισόδιο της Τρίτης. Ακολουθώντας κατά γράμμα τις οδηγίες του Βίκου, η Βετάρα στρέφει τον Θέμη εναντίον του Μπάμπη, υποδεικνύοντας τον ως ηθικό αυτουργό της δολοφονίας της Αγγελικής. Σε ποιες ενέργειες θα προβεί η Κύρα που είναι σίγουρη ότι ο Βίκος είναι ο υπαίτιος της δολοφονίας; Η Φιλαρέτη βρίσκει τρόπο να εξωτερικεύσει την οργή της στην Κασσιανή. Πώς θα αντιδράσουν οι υπόλοιπες μοναχές που θα τη δουν; Ο Βίκος κάνει δύο αποκαλύψεις στην Αλεξία.

Επίσης η Ελισάβετ κάνει τα πάντα για να επιστρέψει στη μοναστική της ζωή στο επεισόδιο της Τετάρτης. O Θέμης αποφασίζει να συναντήσει τον Μπάμπη, τον άνθρωπο που οι πληροφορίες λένε, ότι κρύβεται πίσω από τη δολοφονία της Αγγελικής, για να πάρει εκδίκηση. Ο Μπάμπης όμως καταφέρνει να διαφύγει, μάταια όμως, γιατί ύστερα από λίγο βρίσκεται νεκρός. O Σαράντος ανακαλύπτει ότι ο ανώνυμος αποστολέας των πληροφοριών που λαμβάνει για τα δάνεια του πατέρα του, είναι η Πολυξένη.

O Βίκος είναι σίγουρος πως έχει καταφέρει να αποπροσανατολίσει τον Καστρινό. Η Κύρα όμως δεν πείθεται τόσο εύκολα. H Αλεξία αποφασίζει να πάει να συναντήσει την Ελισάβετ, αυτό που θα αντικρίσει όμως φτάνοντας στο κελί της, θα την κάνει να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της.

Η Αλεξία βρίσκει την Ελισάβετ είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση στο επεισόδιο της Πέμπτης. Η Αλεξία με τον Γεράσιμο προσπαθούν να τη συνεφέρουν. Ένας αστυνομικός εμφανίζεται στο μαγαζί του Θέμη και του ζητά να προσέλθει στο τμήμα. Ακόμα ένας αναζητά τη Θάλεια. Η Γιάννα φεύγει με τον Σαράντο για την Τρίπολη. Δεν γνωρίζει όμως πώς το ίδιο κανονίζει και ο Σταυρίνος με την Τασούλα. Ο Πέτρος αδημονεί να μιλήσει με την Αλεξία και να μάθει τι συμβαίνει στο μοναστήρι. Εκείνη δεν απαντά στα τηλεφωνήματά του.

Η Κασσιανή τοποθετεί, με τη βοήθεια του Μπόγρη, μία κάμερα στο κελί της Αυξεντίας. Θα έχει, έτσι, εικόνα της στιχομυθίας της με τη Φιλαρέτη, σχετικά με τα οστά του Διακοσάββα. Η βουλευτής Ντέπυ Φλογαΐτη Ζαμάνου εμφανίζεται έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση, προσφέροντας στον Καστρινό βοήθεια. Με τι αντάλλαγμα όμως; Ο Βίκος, με το όπλο του γεμάτο σφαίρες, χτυπά το κουδούνι της Κύρας.

Το τρέιλερ της Δευτέρας (1/5) για το Μαύρο Ρόδο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Λάρισα: Στο νοσοκομείο μια έγκυος και ένα αγοράκι 2 ετών μετά από τροχαίο
J2US: Τα act και το μεγάλο πάρτι με Tranno, Βολάνη και Ρία Ελληνίδου - Η αποχώρηση έκπληξη
Chevron Right