Media

Κρατερός Κατσούλης: Το ατύχημα on air – «Δεν τα ράβουν πια όπως παλιά»

Το «ατύχημα» του Κρατερού Κατσούλη έγινε «αισθητό» και από τους τηλεθεατές αναγκάζοντας τον παρουσιαστή να ζητήσει συγνώμη από το κοινό.

Συνέβη σήμερα το πρωί στον αέρα της εκπομπής του Star «Στη φωλιά των Κου Κου» την ώρα που στις οθόνες μας απολαμβάναμε ένα βίντεο με τη Νικολέττα Βλαβιανού. Ο συμπαρουσιαστής της εκπομπής όμως, Κρατερός Κατσούλης, είπε να εκμεταλλευτεί τα ελάχιστα δευτερόλεπτα τηλεοπτικού «ινκόγκνιτο» για να τεντωθεί απολαυστικά στη θέση του.

Δυστυχώς γι’ αυτόν, τα πράγματα δεν πήγαν όπως έπρεπε. Το σακάκι που φόραγε ο παρουσιαστής -προφανώς όχι δικό του- αποδείχτηκε στενό και με την κίνηση που έκανε «άνοιξε» στα πλάγια.

Το κρατς ακούστηκε για τα καλά και, τελειώνοντας το βίντεο, η κάμερα αποκάλυψε την Κατερίνα Καραβάτου σκασμένη στα γέλια, να πειράζει τον σύζυγο και συμπαρουσιαστή της.

Μετά από την λεπτομερή εξέταση των ζημιών, που είναι αξιοσημείωτες- ο Κρατερός Κατσούλης θέλησε να δικαιολογηθεί κάνοντας χιούμορ. «Δεν τα κάνουν πια όπως παλιά» είπε για το σακάκι του, αρνούμενος να παραδεχτεί ότι ίσως το διάστημα του lockdown έβαλε μερικά κιλά.

Δείτε το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου οφείλει να λάβει πρωτοβουλίες για τη ζωή του Κουφοντίνα
Ένταση με Κούγια-Χατζηνικολάου: «Αν εγώ είμαι η ντροπή της νομικής, ποιος είναι αυτός που με κρίνει;»
Chevron Right