Δύσκολα τα πράγματα για το «Survivor All Star» που ξεκίνησε με μεγάλες προσδοκίες στις αρχές του Ιανουαρίου για να εξελιχθεί σε αγώνα μετ’ εμποδίων για την παραγωγή και το κανάλι που ήλπιζαν ότι η υποδοχή του κοινού θα ήταν πιο θερμή.
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Τριαντάφυλλος, οι δύο «super stars» του παιχνιδιού δεν ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της παραγωγής να πάρουν μέρος, απογοητεύοντας μια μεγάλη μερίδα του κοινού και αυτοί που ενέδωσαν στις «Σειρήνες» αποδείχτηκαν κατώτεροι των προσδοκιών. Να μην μιλήσουμε για τις αποβολές παικτών -Κατερίνα Δαλάκα, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Γιωρίκας Πιλίδης, Ηλίας Γκότσης, Αφροδίτη Σκαφίδα- και τη διάχυτη φημολογία πως η παραγωγή κάνει τα στραβά μάτια στις επανειλημμένες παραβάσεις των όρων του παιχνιδιού.
Την πιο αυστηρή κριτική στην παραγωγή του «Survivor All Star» και τους παίκτες ασκεί φυσικά ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος έχει συγκεντρώσει φανατικούς φίλους στα social media, οι οποίοι κρέμονται από το στόμα του.
Η κάμερα της «Super Κατερίνας» πέτυχε τον Τριαντάφυλλο λίγο πριν μπει στο αυτοκίνητό του και η ρεπόρτερ τον ρώτησε αν υπάρχουν παίκτες στο «Survivor All Star» που είναι πιο «ψεύτικοι» από τους υπόλοιπους. «Αυτό τώρα που βλέπουμε δεν είναι original και το ξέρετε κι εσείς και το ξέρεις κι ο κόσμος. Έτσι όπως φαίνεται το πράγμα, οι μοναδικοί original είναι ο Μπάρτζης και ο Τάκης, από αυτά που βλέπω εγώ» απάντησε ο τραγουδιστής.
Δείτε το σχετικό βίντεο: