Media

Νίκος Κοκλώνης: Ανακοίνωσε την πρεμιέρα του «J2US» και τα μέλη της κριτικής επιτροπής

Ο Νίκος Κοκλώνης επέστρεψε από τη Θεσσαλονίκη κι έπεσε με τα μούτρα στις προετοιμασίες για την τηλεοπτική επιστροφή του «J2US».

Η ρεπόρτερ του «Breakfast @ Star» που βρίσκονταν σήμερα στο αεροδρόμιο συνάντησε τον Νίκο Κοκλώνη κατά την επιστροφή του από τη Θεσσαλονίκη μαζί με την Πηγή Δεβετζή και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Η πρώτη ερώτηση που της ήρθε στο μυαλό ήταν φυσικά για την πρεμιέρα του νέου κύκλου του «J2US» και τις «πολυδιαφημισμένες» αλλαγές που θα δούμε στο project.

«Ξεκινάμε λοιπόν, 17 Φεβρουαρίου κάνουμε πρεμιέρα. Τώρα πάω να γυρίσω το trailer», απάντησε ο τηλεοπτικός παραγωγός και παρουσιαστής και ξεκαθάρισε τα πράγματα αναφορικά με τα μέλη της κριτικής επιτροπής. «Συνταγή που πετυχαίνει δεν την αλλάζεις» είπε, όμως άφησε ένα «παραθυράκι» για τον Νίκο Μουτσινά: «Η επιτροπή δεν αλλάζει, τις εκπλήξεις θα τις δείτε».

Φυσικά, η ρεπόρτερ θέλησε να μάθει ποιο είναι το πρόσωπο που θα αντικαταστήσει την Κατερίνα Στικούδη στο backstage, αφού η τραγουδίστρια περιμένει από στιγμή σε στιγμή να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της.

«Μήπως θα είναι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου; Μπορεί… Θα έχουμε ένα come back. Θα έχουμε κόσμο από το παρελθόν, αλλά και νέα πρόσωπα» απάντησε ο παρουσιαστής, κοιτώντας προς τη μεριά των συνταξιδιωτών του.

«Κάθε χρόνο λέω πάμε για All Star και κάθε χρόνο έχουμε νέα πρόσωπα. Τώρα λοιπόν είπα ξεκινάμε με 15 ζευγάρια, έχουμε μαζευτεί 20 και δεν έχω ακόμα βάλει το αλατοπίπερο που θέλω εγώ» και αποκάλυψε ότι πολύ θα ήθελε να δει ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους τον Βασίλη Μπισμπίκη αλλά δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατό.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Πυρά Ισραήλ κατά UNRWA: Περίπου το 10% των εργαζομένων της υπηρεσίας του ΟΗΕ συνεργάζεται με τη Χαμάς
Ιωάννινα: Εντοπίστηκαν πάνω από 54 κιλά ινδικής κάνναβης - Τρεις συλλήψεις
Chevron Right