Media

Ο Τιμωρός: Γυρίσματα εκτός συνόρων για τη νέα σειρά του Alpha – η αποκάλυψη του Δημήτρη Λάλου

Ο Δημήτρης Λάλος, ο Κώστας Νικούλι και ο Δημήτρης Κίτσος βρίσκονται τις τελευταίες ώρες εκτός Ελλάδας για τις ανάγκες των γυρισμάτων του «Τιμωρού».

Ο «Τιμωρός» είναι η σειρά πάνω στην οποία ποντάρει ο Alpha για να επαναλάβει την επιτυχία του «Σασμού» σε μια άκρως ανταγωνιστική σεζόν. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα παίξει ο Δημήτρης Λάλος, ο ηθοποιός που πέτυχε να στρέψει επάνω του όλα τα βλέμματα ως Μαθιός στην τηλεοπτική μεταφορά του μυθιστορήματος του Σπύρου Πετρουλάκη.

Στη νέα του «αποστολή» ο Δημήτρης Λάλος θα υποδυθεί τον Μάρκο, έναν άνθρωπο που πλήρωσε πολύ ακριβά την προδοσία των κοντινών του ανθρώπων και πλέον είναι έτοιμος να αποδώσει Δικαιοσύνη με τον τρόπο που μόνο ο ίδιος ξέρει.

Για τις ανάγκες των γυρισμάτων της σειράς, ο Δημήτρης Λάλος, ο Κώστας Νικούλι και ο Δημήτρης Κίτσος βρέθηκαν στο Μαρόκο, όπου εκτυλίσσεται μέρος της δράσης της σειράς.

«Φτάσαμε στο Μαρόκο. “Ο Τιμωρός”, έφτασε στο Μαρόκο για γύρισμα», αναφέρει σε βίντεό του ο Δημήτρης Λάλος, ο οποίος εμφανίζεται στις αναρτήσεις με κελεμπία, στο πλαίσιο του ρόλου του.

Η ιστορία του «Τιμωρού»

Ο Μάρκος (Δημήτρης Λάλος) βιώνει μία ανείπωτη προδοσία από το στενό του περιβάλλον, μια προδοσία ενορχηστρωμένη από τον αδελφικό του φίλο Αλέξη Κομνηνό (Οδυσσέας Παπσπηλιόπουλος) και τον πατέρα του φίλου του Λεωνίδα Κομνηνό (Λάζαρος Γεωργακόπουλος). Θύμα αυτής της πλεκτάνης, ο ήρωας βρίσκεται ένοχος για κάτι που δεν έκανε αλλά πλήρωσε ακριβά γι αυτό. Η αθωότητα των νεανικών του χρόνων δίνει τη θέση της στη σκληρότητα και την βαθιά επιθυμία για εκδίκηση, όταν καταλαβαίνει ποιοι είναι υπεύθυνοι που καταστράφηκε η ζωή του. Θα τα καταφέρει; Ποιοι θα βρεθούν στο δρόμο του; Ποιες θα είναι οι κινήσεις του; Και όσοι χρειάζεται να πληρώσουν, θα πληρώσουν; Και πώς;

Ο Δημήτρης Κίτσος θα κάνει τον Μάρκο σε νεανική ηλικία και ο Κώστας Νικούλι θα υποδυθεί τον Αλέξη Κομνηνό επίσης νεανική ηλικία.

ΤΙΜΩΡΟΣ

ΤΙΜΩΡΟΣ 1

ΤΙΜΩΡΟΣ 2

ΤΙΜΩΡΟΣ 3

ΤΙΜΩΡΟΣ 4

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Μητσοτάκης: Στους δρόμους της Αττικής 30 νέα λεωφορεία - Συνολικά 950 μέχρι το καλοκαίρι του 2025
Σε ναρκοπέδιο η κυβέρνηση από το Φθινόπωρο χωρίς πυξίδα - Πρώτος σταθμός η ΔΕΘ
Chevron Right