Media

Η γη της ελιάς: Η τρυφερή ανάρτηση του Αλέξανδρου Σκουρλέτη για την Αφροδίτη Λιάντου

Ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης, ο Αλέξης της «Γης της ελιάς», αποθέωσε την αγαπημένη του Αφροδίτη Λιάντου για την ερμηνεία της στο συγκλονιστικό επεισόδιο της Παρασκευής 19 Μαΐου.

Ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης και η Αφροδίτη Λιάντου, ο Αλέξης και η Μυρτάλη της «Γης της ελιάς», ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα της σειράς του Ανδρέα Γεωργίου. Όμως, ο έρωτάς τους, σε αντίθεση με τους ήρωες που υποδύθηκαν στην οθόνη, δεν είχε τραγική κατάληξη. Το αντίθετο. Η σχέση τους βρίσκεται στην καλύτερη φάση της και οι δυο τους στηρίζουν ο ένας τον άλλο σε κάθε νέα τους προσπάθεια.

Ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης λοιπόν, ο οποίος αποχωρεί και αυτός άμεσα από τη σειρά, θέλησε να εκφράσει τον θαυμασμό του για την ερμηνεία της αγαπημένης του στο επεισόδιο της Παρασκευής 19 Μαΐου, την τελευταία εμφάνισή της στη σειρά με μια τρυφερή ανάρτηση. «Είσαι υπέροχη! Μπράβο σου αγάπη μου» έγραψε ο ηθοποιός για την καθηλωτική ερμηνεία της Αφροδίτης Λιάντου στη σκηνή της δολοφονία της.

Να θυμίσουμε ότι η Μυρτάλη έπεσε νεκρή στο τελευταίο επεισόδιο της «Γης της ελιάς» από τα χέρια του Αλέξη, λίγο πριν ανοίξει τα φτερά της προς την ελευθερία. Η κόρη του Ιπποκράτη δεν πρόλαβε να επιβιβαστεί ποτέ στην πτήση της για την Ελβετία όπου έλπιζε να αρχίσει μια καινούργια ζωή.

Ο Αλέξης, ανήμπορος να αποδεχτεί ότι η γυναίκα που στοίχειωσε τα όνειρά του δεν θα βρίσκεται από εδώ και πέρα στο πλευρό του, την σκοτώνει και με αυτό τον τρόπο υπογράφει και τη δική του θανατική καταδίκη.

Δείτε ένα απόσπασμα από το συγκλονιστικό επεισόδιο της Παρασκευής 19 Μαΐου στη «Γη της ελιάς»:

Η ανάρτηση του Αλέξανδρου Σκουρλέτη για την αγαπημένη του Αφροδίτη Λιάντου:

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Ποιοι εκλέγονται στο Επικρατείας για ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ
Νίκος Δένδιας: Ο πρώτος σε σταυρούς σε όλη την Ελλάδα
Chevron Right