Το διαζύγιο ανάμεσα στην Τατιάνα Στεφανίδου και στον Alpha είναι οριστικό. Η σχετική είδηση δημοσιεύτηκε πριν από αρκετές ημέρες στο σάιτ της παρουσιάστριας, βάζοντας τέλος στη σχετική συζήτηση.
Από εκείνη την ημέρα η Τάτι, βρίσκεται και επισήμως σε αναζήτηση της επόμενης τηλεοπτικής στέγης της. Και, αν πιστέψουμε το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου σήμερα στο «Happy Day», τη βρήκε.
Η γνωστή τηλεκριτικός αποκάλυψε ότι τα ραντεβού ανάμεσα στην Τατιάνα και την Barking Well Media, την εταιρία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη που διαχειρίζεται το ψυχαγωγικό μέρος του προγράμματος του Open, έχουν γίνει καθημερινά. Η συζήτηση δε έχει περάσει σε άλλο επίπεδο… Τα θέματα που εξετάζονται είναι η θεματολογία, στο στήσιμο της εκπομπής και η ώρα προβολής.
Κι εδώ έγκειται η έκπληξη… Η εκπομπή που θα κάνει η Τατιάνα Στεφανίδου στο Open δεν θα μοιάζει με το «TLive», ούτε θα έχει τον ίδιο τίτλο. Οι φήμες λένε ότι θα εστιάζει σε θέματα κοινωνικού ενδιαφέροντος με αφορμή ανθρώπινες ιστορίες, αποφεύγοντας τα θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας που εμπίπτουν στη δικαιοδοσία του ενημερωτικού τμήματος του σταθμού, υπό τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο.
Δείτε το σχετικό βίντεο: